Mahir Ertuğrul
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,066
- İsim
- Mahir Ertuğrul
X kişisi Y kişisinin konusuna (Link vererek) apk Whatsapp Aero denen bir uygulamayı öneriyor ve Y kişisi X kişisinin önerisine baktım güvenilir değil kesinlikle diyor ve X kişisi Y kişisine "sen kimsin ki? Ben baktım güvenli değil kesinlikle diyor ya bide." diyor. Sen adamın konusuna gelip öneri yapıyorsun ve konu sahibi önerini güvenli bulmayınca adama sert çıkıp sen kimsin ki diye cevap veriyorsun ve adamın sözünü yargılıyorsun. Bu kişinin nasıl bir vasfı olabilirde kaba bir dil kullanarak dalga geçercesine konuşabilir. Bunun gibi birçok örnek var ve bunların önüne geçilmesi lazım daha sıkı kontrol edilmesi lazım.
Ben baktım güvenli değil kesinlikle diyor ya bide. Diyerek Whatsapp Aero mudur nedir onu savunan adam iki gün öncesine kadar Whatsapp sözleşmesine ters çıkıp yok bilgilerimi çalacaklar yok ses kayıtlarımı kullanacaklar diyerek ağıt yakan bir insandır eminim ki.
Ben baktım güvenli değil kesinlikle diyor ya bide. Diyerek Whatsapp Aero mudur nedir onu savunan adam iki gün öncesine kadar Whatsapp sözleşmesine ters çıkıp yok bilgilerimi çalacaklar yok ses kayıtlarımı kullanacaklar diyerek ağıt yakan bir insandır eminim ki.