T.P.G.
80+ Titanium
@Barry Allen dan istedim yaptıusta yazdığına değil pp'ye güldüm allah affetsin .d
@Barry Allen dan istedim yaptıusta yazdığına değil pp'ye güldüm allah affetsin .d
En çok beğenilenin üste çıkması saçmalık olur en iyi cevap seçilmesi yeterli forum içerisinde yeterince boş mesaj atılıyor zaten ben o boş mesajları en tepede görmek istemiyorum.Mesela bir konu açtık, herhangi birisi o konu hakkında çok mantıklı ve çok doğru olan birşeyi söyledi. Bu durumda o mesajı "o sayfanın" başına sabitleyebilsek veya vurgulayabilsek fena olmaz diye düşünüyorum.
Yani bence çok güzel olur. Vurgula-beğen-alıntı-cevapla şeklinde olsa, bu mesajın doğru ve haklı olduğunu düşünen kişiler bu vurgula tuşuna bassınlar. bu sayede hem satırlarca "haklısınız hocam, teşekkürler hocam" gibi şeylerden kurtuluruz. Hem de verilen bilginin doğruluğunu belirtmiş oluruz. Nasıl ?
@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül
cevapladım ya reis üste bakjahreine sormak lazım @hocam o iş öyle değil
o da doğru ama burada topluluğun vereceği tepki önemli. mesela o bilgi cidden doğrudur ve kesinlik içerir ama ortada yanlış bilgi yayan birisi vardır o zaman bu öne çıkartılır bu sayede yanlış bilgilerden kaçınılır. Abdullah abi bile son videosunda dedi işte yok stok fanı sökmeden önce furmark yap saç kurutma makinesi tut falan bunları yapmayın abi dedi. yani olay bunlardan ibaret.Mehmet Yılmaz: Raporlayın biz hallederiz(!)
Diyecekleri şudur;
Daha çözüldü işaretlemeyi bilmiyorlar nasıl sabitlesinler.
Bende olması tarsftarıyım. Ama birazdan yönetim gelecek ve bunu diyecek.o da doğru ama burada topluluğun vereceği tepki önemli. mesela o bilgi cidden doğrudur ve kesinlik içerir ama ortada yanlış bilgi yayan birisi vardır o zaman bu öne çıkartılır bu sayede yanlış bilgilerden kaçınılır. Abdullah abi bile son videosunda dedi işte yok stok fanı sökmeden önce furmark yap saç kurutma makinesi tut falan. yani olay bunlardan ibaret.
mehmet abi uyuyor sanırım. son görülmesi gece 3. ama uyanmıştır belki kahvaltı ediyordur .d
Ya öyle forummu olurmuş bir konu açıyorum incelemede diyor ne incelemesi *** adli tıp raporumu çıkartacan sanki. Bir de yazıyom yazıyom tekrar bakıp nokta virgül koyuyom. Hayır cevapta gelmiyorkievet ya orası da çok katı. başta technopat'ta çalışıyordum katı kurallardan bıktım çıkardım vurdum masaya istifamı ben gidiyorum arkadaş dedim. şimdi sadece soru sormaya uğruyorum. burası mükemmel.
Silver hayırlı olsun yeni gördümEn çok beğenilenin en üste çıkması mantıklı olur
teşekkürler dostumSilver hayırlı olsun yeni gördüm
Mehmet abi gelmiş hoşgeldin abi.En iyi cevap olayı gelse mükemmel olur
Bir de Technopatta kullanıcının altında hangi işletim sistemini kullandığı ve hangi tarayıcıyı kullandığı vs gözüküyor
Önemli bir şey değil ama bazı sorunlara çözüm olabilir
Hangi işletim sistemini kullanıyorsun gibi sorulara direkt sormadan cevap bulabilmek