Aware
80+ Silver
Son zamanlarda hem profillerinden hem açtıkları konulardan çok fazla bir şekilde eleştiri geliyor. Haklı oldukları noktaların yanında haksız oldukları noktalarda var. Bu eleştirilerin başında onay sistemi geliyor. Daha 1-2 gün önce 2 tane saçma konu açıldı adını anmak bile istemiyorum zira midem bulanıyor burada böyle bir şey görmekten. Böyle olaylar oldukça da forumdan soğuyan insanların sayısı gitgide artıyor. Geldiğimden beri (3 ay) bu konulardan 3 tane gördüm eleştirilerin ise haddi hesabı yok. Bu eleştirilerin ve önerilerin karşılığını bulduğunu da düşünmüyorum. Örneğin https://forum.donanimarsivi.com/kon...an-birkac-sorun-ve-oetesi.410865/post-4117796 bu konu gereksiz eleştirilerin yanında haklı eleştiriler de var. Bu açılan konuların insanları yönetime ve foruma karşı kışkırtmaktan başka bir işe yaradığıda yok zaten. Çoğu forumdan daha iyi durumda sayılır en azından yapılan yazım yanlışlarına uyarı ve ceza verilmiyor. Ama kuralları okumayan, konu yükseltemeyen bir çok üye var bunlara bir çözüm nasıl gelecek bilemiyorum. Ama gerekli sayıda moderatör alınmalı artık forumda düzgün ve dürüst olan insanların mod olarak alınması gerekiyor. Aksi takdirde forumu bırakan kişi sayısı daha çok artacak. Tatilden veya forumu bıraktıklarından üye sayısı ciddi düşüşte. Şuanda önceleri 1500-1000 arası gezen üye sayısı 900-1000 li sayıları göremiyor. Umarım artık gereği yapılır.