- En İyi Cevap
- 4
Zaten öyle olsa yerli YouTube yaparım.
Hocam peki videolara fotoğraflarda olduğu gibi sınırlama getirilmesi nasıl olur? Örnegin fotoğrafları en fazla 5mb yer kaplayacak şekilde atıyoruz videolarda da sınırlama getirilse nasıl olur? Örneğin max X mb yer kaplayacak kadar video atılması?Eğer yanlış bilmiyorsam diğer forumlarda da yok bu, en azından bu seviyelerde olan.
Hayır mümkün, hatta normal dosya paylaşımı bile mümkün. Eğer 50-100 üyenin aktif olduğu bir forum olsaydık gayet mantıklıydı. Fakat bu seviyedeki bir forumda görsel yükleme sınırımız bile diğerlerinin çok üzerinde.
Hocam peki videolara fotoğraflarda olduğu gibi sınırlama getirilmesi nasıl olur? Örnegin fotoğrafları en fazla 5mb yer kaplayacak şekilde atıyoruz videolarda da sınırlama getirilse nasıl olur? Örneğin max X mb yer kaplayacak kadar video atılması?
Şu an 2-3 dakikalık 1080P bir video bile yüzlerce fotoğrafın kapladığı yeri kaplıyor.Hocam peki videolara fotoğraflarda olduğu gibi sınırlama getirilmesi nasıl olur? Örnegin fotoğrafları en fazla 5mb yer kaplayacak şekilde atıyoruz videolarda da sınırlama getirilse nasıl olur? Örneğin max X mb yer kaplayacak kadar video atılması?
Mesaj otomatik birleştirildi:
O da zor hocam.Hocam peki videolara fotoğraflarda olduğu gibi sınırlama getirilmesi nasıl olur? Örnegin fotoğrafları en fazla 5mb yer kaplayacak şekilde atıyoruz videolarda da sınırlama getirilse nasıl olur? Örneğin max X mb yer kaplayacak kadar video atılması?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kesinlikle.Forumda fotoğraf fln paylaşabiliyoruz ama video paylaşamıyoruz paylaşmak istediğimiz zaman youtube gibi platformlara Yüklememiz gerekiyor
Foruma video koyabilme özelliği gelirse çok güzel olur diye düşünüyorum
Ona yapamayacağı bir şey söyleyin.Zaten öyle olsa yerli YouTube yaparım.
Kötü sistem.Ona yapamayacağı bir şey söyleyin.
Abdullah hacıgül haterları:Kötü sistem.
Kısaca bu özelliğin gelmesi forum da çok fazla üye olduğu için gelmez mi?Şu an 2-3 dakikalık 1080P bir video bile yüzlerce fotoğrafın kapladığı yeri kaplıyor.
Bunu ben yazsam 5 dakikaya yöneticiliğe terfi edilebilirdim.Kötü sistem.
Onlar da iltifat etsin.Abi o zaman diğer moderatör ler de istemez mi?