Neler Yeni

Forumda elektrikçi veya elektrikten anlayan kimse yok mu ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

shn1

80+

seri134

80+
dikkatli çalışırsan ve yapmayı biliyorsan kaliteli ve güvenli bisey yapabilirsin.
topraklama hattının düzgün bağla, priz gövdesine ve fişe bağlarken sıkı bağla. gevşek bağlantılar ısınmayı arttırır ve yangın çıkma ihtimali doğurur.

shn1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dikkatli çalışırsan ve yapmayı biliyorsan kaliteli ve güvenli bisey yapabilirsin.
topraklama hattının düzgün bağla, priz gövdesine ve fişe bağlarken sıkı bağla. gevşek bağlantılar ısınmayı arttırır ve yangın çıkma ihtimali doğurur.
Hocam parçaları birleştirecek kişi var evde ona yaptıracam da malzemeleri iyi seçmiş miyim ondan emin olamadım. Fiş ve priz belli zaten. Sadece o linkini atmış olduğum 3 x 2.5 TTR kablo yeterli olur mu ? Bilgisayarım yüke girdiğinde 800 watt hatta 1000 watt'a kadar güç çekiyor.

seri134

80+
Hocam parçaları birleştirecek kişi var evde ona yaptıracam da malzemeleri iyi seçmiş miyim ondan emin olamadım. Fiş ve priz belli zaten. Sadece o linkini atmış olduğum 3 x 2.5 TTR kablo yeterli olur mu ? Bilgisayarım yüke girdiğinde 800 watt hatta 1000 watt'a kadar güç çekiyor.
yeterli. viko marka iyidir.

BabaVoss7

80+ Silver
Bende öyle yaptım toptan kablo aldım zamanında ihtiyaç olduğunda vikodan priz alıp yapıyorum. Bi 4-5 çeşit oldu galiba tuşlu tuşsuz. 3-4-5-6 lı filan. Klimada bağladığım oldu sıkıntı olmaz yani kablo sağlamsa eğer

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,471
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Olur bende bu şekilde yapmıştım, gayet iyi.

• Beğen
Reaksiyonlar: shn1

shn1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 sene içinde tayin olacaz inşallah. :peped:
Hayırlı olsun ozaman hocam şimdiden. 3 x 2.5 TTR yeterli mi sence yoksa antigron falan mı alayim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende öyle yaptım toptan kablo aldım zamanında ihtiyaç olduğunda vikodan priz alıp yapıyorum. Bi 4-5 çeşit oldu galiba tuşlu tuşsuz. 3-4-5-6 lı filan. Klimada bağladığım oldu sıkıntı olmaz yani kablo sağlamsa eğer
Hocam kablo linkini attım zaten öznür markasından alacam 3 x 2.5'luk. Sizce yeterli gelir mi ?

AtakanE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Atakan Eyüpoğlu
öznur kablo iyidir ancak ben 3. 2.5 ttr halojen free kablo öneriyorum.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom