Çoklu Konu, Spam
Hazır priz yerine kendim seyyar priz yapmayı düşünüyorum. Kablo olarak 3x2.5 TTR kullanacam. Sizce bu şekilde yaparsam sağlam kaliteli olur mu ?
Hocam parçaları birleştirecek kişi var evde ona yaptıracam da malzemeleri iyi seçmiş miyim ondan emin olamadım. Fiş ve priz belli zaten. Sadece o linkini atmış olduğum 3 x 2.5 TTR kablo yeterli olur mu ? Bilgisayarım yüke girdiğinde 800 watt hatta 1000 watt'a kadar güç çekiyor.dikkatli çalışırsan ve yapmayı biliyorsan kaliteli ve güvenli bisey yapabilirsin.
topraklama hattının düzgün bağla, priz gövdesine ve fişe bağlarken sıkı bağla. gevşek bağlantılar ısınmayı arttırır ve yangın çıkma ihtimali doğurur.
yeterli. viko marka iyidir.Hocam parçaları birleştirecek kişi var evde ona yaptıracam da malzemeleri iyi seçmiş miyim ondan emin olamadım. Fiş ve priz belli zaten. Sadece o linkini atmış olduğum 3 x 2.5 TTR kablo yeterli olur mu ? Bilgisayarım yüke girdiğinde 800 watt hatta 1000 watt'a kadar güç çekiyor.
Hayırlı olsun ozaman hocam şimdiden. 3 x 2.5 TTR yeterli mi sence yoksa antigron falan mı alayim ?2 sene içinde tayin olacaz inşallah.![]()
Hocam kablo linkini attım zaten öznür markasından alacam 3 x 2.5'luk. Sizce yeterli gelir mi ?Bende öyle yaptım toptan kablo aldım zamanında ihtiyaç olduğunda vikodan priz alıp yapıyorum. Bi 4-5 çeşit oldu galiba tuşlu tuşsuz. 3-4-5-6 lı filan. Klimada bağladığım oldu sıkıntı olmaz yani kablo sağlamsa eğer
halejen free ne oluyor hocam link atabilir misiniz ?öznur kablo iyidir ancak ben 3. 2.5 ttr halojen free kablo öneriyorum.