Neler Yeni

Forumda gözlerim kanadı.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
FORUMDA AYNEN YAZIYI BU ŞEKİLDE YAZANLAR BOŞLUK BIRAKMAYANLARFALAN VAR ÇOK RAHARTSIZ EDİYORLAR NOKTALAMAİŞARE Tİ FALANDA KULLANMIYORLAR DEDAKİ NASIL YAZILIR HİÇ BİR FİKİRLERİ YOK HİÇBİR KELİMESİNİ DE DÖĞRU YAZMADIM ASLINDA BU YAZININ AMACI BU ŞEKİLDE YAZANLARIN OJUYUP ÇEKTİĞİMİZZ ACIYI ANLAMASI

Mileven

80+ Silver
şuna bak büyük yazınca sanki bişey değşitiriyor SİNİRLER YA REHBER BİLE AÇTIK DİNLEYEN YOK RAPORLAMADAKTAN BIKTIM YA

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
AYNEN ÖYLE DOSTUM.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şuna bak büyük yazınca sanki bişey değşitiriyor SİNİRLER YA REHBER BİLE AÇTIK DİNLEYEN YOK RAPORLAMADAKTAN BIKTIM YA
Şey her zaman ayrı yazılır ama o kadar da önemli değil.

muratsoner

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Murat Soner
FORUMDA AYNEN YAZIYI BU ŞEKİLDE YAZANLAR BOŞLUK BIRAKMAYANLARFALAN VAR ÇOK RAHARTSIZ EDİYORLAR NOKTALAMAİŞARE Tİ FALANDA KULLANMIYORLAR DEDAKİ NASIL YAZILIR HİÇ BİR FİKİRLERİ YOK HİÇBİR KELİMESİNİ DE DÖĞRU YAZMADIM ASLINDA BU YAZININ AMACI BU ŞEKİLDE YAZANLARIN OJUYUP ÇEKTİĞİMİZZ ACIYI ANLAMASI
Tek SoRuN ßu oLSa SkNtı oLmZ

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Bunu böyle söylemenin bir faydası olacağını düşünmüyorum. Her CapsLock kullanan kullanıcıya düzgünce söylense daha iyi olur. Hem doğrudan onlara iletilmiş olur. Bu şekilde dile getirilmesi biraz saçma.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bunu böyle söylemenin bir faydası olacağını düşünmüyorum. Her CapsLock kullanan kullanıcıya düzgünce söylense daha iyi olur. Hem doğrudan onlara iletilmiş olur. Bu şekilde dile getirilmesi biraz saçma.
Kaç kere dedik...

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Ben de caps lock kullanıyorum, kullandığım yer önemli.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom