Akın Taşkan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Bende anime yok ama ben de trollümÇoğu Anime PP'sine sahip olan üyeler troll.
''-de, nerede ayrı nerede bitişik yazımına dikkat''
Bende anime yok ama ben de trollümÇoğu Anime PP'sine sahip olan üyeler troll.
Dediğim söze kanıt verdiniz. Teşekkür ederim. Eli yüzü düzgün adam akıllı Anime PP'li üye yok ki forumda.
GFĞPDKAÜHFODAJKHPÜFDAJGPOIFJDAPHÜFDAÜPHKFDAPÜJGFPJKPGHFDJIHJFDPÜHFDOPAKPOÜFDAHFPADPFDKAGPÜ
O sırada 5950X+3090 maksimum yükte 594W çekiyordur.650w maalesef 3080’e yetmiyor hocam
Bu kendini yüceltmektir işte, daha önce de birkaç mesajını gördüm "Diğer üyelerden daha olgunum." tarzı. Hiç gerek yok açıkçası, aşırı itici duruyor uzaktan. Ki genelleme de oluyor bu ama her neyse artık.En eli düzgün Anime PP'li üye benim ve Revdeidou muhtemelen.
@Sansburada direk elendi o zaman.
Öyle demeyin hocam en az 1500w çekiyodur rxt 3090 diyosunuzO sırada 5950X+3090 maksimum yükte 594W çekiyordur.
tabii ki hocam teknobiyotik de gd600'e 3090 taktık calısıyor diye milleti kandırıyor fake gpu kesin650w maalesef 3080’e yetmiyor hocam
BBRRRUUUHHHHHHHHHHHHHHHHHEn eli düzgün Anime PP'li üye benim ve Revdeidou muhtemelen.
Şaka değildi o.Mehmet abi formunda
Anlık Abdullah abi:650w maalesef 3080’e yetmiyor hocam
Doğrudur hocam Frisby psu ekleyin oraya sonuçta kalitesiz DEĞİL.Öyle demeyin hocam en az 1500w çekiyodur rxt 3090 diyosunuz
Evet. Onu ben de farkettim. İtici durduğumun farkına vardım yazdığınız kelimelerden sonra.Bu kendini yüceltmektir işte, daha önce de birkaç mesajını gördüm "Diğer üyelerden daha olgunum." tarzı. Hiç gerek yok açıkçası, aşırı itici duruyor uzaktan. Ki genelleme de oluyor bu ama her neyse artık.
Evet. Onu ben de farkettim. İtici durduğumun farkına vardım yazdığınız kelimelerden sonra.
Kedine Çeki düzen vermeye çalışacağım.