OdinSonThoR
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 5,329
bende gelecekten geliyorum 12422 reaksiyonun varGelecekten geliyosun reaksiyon skorum mesaj sayımı geçti.
bende gelecekten geliyorum 12422 reaksiyonun varGelecekten geliyosun reaksiyon skorum mesaj sayımı geçti.
Görevi bıraktım.sen moderatörlüğü mü bıraktın yoksa ben mağarada mı yaşıyorum![]()
57 Aldı."abc".
ben mağaranın ta kendisiyim2 side
Ne demeliyim bilmiyorum neyse pc kaç saatir açık
Bana reaksiyon atan pek kimse yok merak etme.Forumda gördüğüm kadarıyla rütbeli üyeler kayırılıyor. Örnek verecek olursak rütbesi düşük bir üye rütbeliden önce bir şey yazıyor aynı şeyi rütbeli ondan sonra yazıyor ama reaksiyonu o alıyor elbette kimse kimseye reaksiyon vermek zorunda değil bunda okeyim ama rütbeli sırf o reaksiyonu rütbesi yüksek olduğu için alıyor rütbesi düşük biri daha iyi yardımda bulunsa da reaksiyonu o alıyor sırf rütbesi yüksek diye tekrar altını çiziyorum kimse kimseye reaksiyon vermek zorunda değil. Ama o üye sırf rütbesi yüksek olduğu için o reaksiyonu alıyor elbette hakeden üyelerde var forumda ona lafım yok ama ''bazı üyeler'' sırf rütbesi yüksek diye reaksiyon alıyor hakettiği için değil.
kalp dayanmaz
Ne demeliyim bilmiyorum neyse PC kaç saatir açık
Çünkü sen de kimseye reaksiyon atmıyorsun.Bana reaksiyon atan pek kimse yok merak etme.![]()
Ölmüşsün gömenin yok
Çok ama çok doğru en başından beri bunu söylüyorum , bunun yüzünden baya bir uyarı puanım var. Forumda yardım isteyen eziliyor resmenForumda gördüğüm kadarıyla rütbeli üyeler kayırılıyor. Örnek verecek olursak rütbesi düşük bir üye rütbeliden önce bir şey yazıyor aynı şeyi rütbeli ondan sonra yazıyor ama reaksiyonu o alıyor elbette kimse kimseye reaksiyon vermek zorunda değil bunda okeyim ama rütbeli sırf o reaksiyonu rütbesi yüksek olduğu için alıyor rütbesi düşük biri daha iyi yardımda bulunsa da reaksiyonu o alıyor sırf rütbesi yüksek diye tekrar altını çiziyorum kimse kimseye reaksiyon vermek zorunda değil. Ama o üye sırf rütbesi yüksek olduğu için o reaksiyonu alıyor elbette hakeden üyelerde var forumda ona lafım yok ama ''bazı üyeler'' sırf rütbesi yüksek diye reaksiyon alıyor hakettiği için değil.
Atıyor.Ama boş beleş içeriklere değil.Çünkü sen de kimseye reaksiyon atmıyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ölmüşsün gömenin yok
Eee şey.Yalnız ben plat olmama rağmen nasıl tanınmıyorum ya?
Atıyorum.Çünkü sen de kimseye reaksiyon atmıyorsun.