Neler Yeni

Forumdaki en yakın arkadaşlarınız kimler?

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Foruma geldiğimden beri son 1 2 aydır çok iyi insanlarla tanıştım. Kavga ettiğim de oldu iyi anlaştığımda. Ama zor günümde bile beni daha gerçekte tanımadan bile yanımda oldu hepsi.
Sizin de kendinize yakın gördüğünüz insanlar var mı forumdan?
Ben en aramın sağlam olduklarını etiketliyorum :)
@Lelouch vi Britannia! @Vesemir @Vartex @-RutHleSs- @fluci1 @Doğukan Fidan @isikt11 @LvdR @shatZ!
Etiketleyemediğim arkadaşlar kusuruma bakmasın ve yanlış anlamasın lütfen :) Anlık unutmuş olabilirim insanlık hali :)
@epica59 @ELECTUS @intel pentium en yakın arkadaş demeyelim ama nedense en çok bunlarla iletişim kuruyorum :D.
En yakın arkadaşlar aslında bayağı var bunların arasından bir kişiyi seçmek hem zor hem diğerleri alınır :D

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Foruma geldiğimden beri son 1 2 aydır çok iyi insanlarla tanıştım. Kavga ettiğim de oldu iyi anlaştığımda. Ama zor günümde bile beni daha gerçekte tanımadan bile yanımda oldu hepsi.
Sizin de kendinize yakın gördüğünüz insanlar var mı forumdan?
Ben en aramın sağlam olduklarını etiketliyorum :)
@Lelouch vi Britannia! @Vesemir @Vartex @-RutHleSs- @fluci1 @Doğukan Fidan @isikt11 @LvdR @shatZ!
Etiketleyemediğim arkadaşlar kusuruma bakmasın ve yanlış anlamasın lütfen :) Anlık unutmuş olabilirim insanlık hali :)
1 2 kişi hariç herkesi severim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,270
Üyeler
161,023
Son üye
yunus1479
Top Bottom