@epica59 arkadaştan öte.
@epica59 arkadaştan öte.
Ez bi Kurdî nizanimtu mêr î JKALSDHKJAsd
enstrüman döven arkadaş kim lan asdasdayakkabı var bir tane, bir de enstrüman döven arkadaş var. Onlar olabilir
Lan Barry yine mi ban yedi. Geçen gelmişti ne güzel yavtabii ki çok sevdigim bir sürü arkadaşım var ama en sevdiğim @Barry Allen.
@epica59 @ELECTUS @intel pentium en yakın arkadaş demeyelim ama nedense en çok bunlarla iletişim kuruyorum .Foruma geldiğimden beri son 1 2 aydır çok iyi insanlarla tanıştım. Kavga ettiğim de oldu iyi anlaştığımda. Ama zor günümde bile beni daha gerçekte tanımadan bile yanımda oldu hepsi.
Sizin de kendinize yakın gördüğünüz insanlar var mı forumdan?
Ben en aramın sağlam olduklarını etiketliyorum
@Lelouch vi Britannia! @Vesemir @Vartex @-RutHleSs- @fluci1 @Doğukan Fidan @isikt11 @LvdR @shatZ!
Etiketleyemediğim arkadaşlar kusuruma bakmasın ve yanlış anlamasın lütfen Anlık unutmuş olabilirim insanlık hali
1 2 kişi hariç herkesi severim.Foruma geldiğimden beri son 1 2 aydır çok iyi insanlarla tanıştım. Kavga ettiğim de oldu iyi anlaştığımda. Ama zor günümde bile beni daha gerçekte tanımadan bile yanımda oldu hepsi.
Sizin de kendinize yakın gördüğünüz insanlar var mı forumdan?
Ben en aramın sağlam olduklarını etiketliyorum
@Lelouch vi Britannia! @Vesemir @Vartex @-RutHleSs- @fluci1 @Doğukan Fidan @isikt11 @LvdR @shatZ!
Etiketleyemediğim arkadaşlar kusuruma bakmasın ve yanlış anlamasın lütfen Anlık unutmuş olabilirim insanlık hali