Neler Yeni

Forum'un kalitesi ile ilgili konularda düşünceleriniz?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Farway

80+ Silver
Forumdaki üyelerin kendine özel yardım istemeleri doğal fakat aynı konuları neredeyse aynı şekilde açan kişiler var.

Örneğin bu gün hiç yoksa sadece 1 kişiden yeni gelecek donanım arşivi sistemi ile ilgili 3 konu gördüm. Yani Abdullah bey duyurmadan buradaki kimse bilemez çıkış tarihini,sistem özelliklerini ve fiyatını ama ısrarla soruluyor bu da forumda başka konuların direkt olarak alta düşmesini sağlıyor.

Mesela kulaklık konusu var,yahu arkadaşlar sene 2021 de dahi 2015 yapımı cloud2 nin geçerliliği büyük ölçüde var,hazırcılık yapmayalım girip o konuyu açtığınız bölümde emin olun günde aynı bütçede 3 5 konu açılıyor girip bakın,eğer ki farklı bir durum varsa yardım edilir. Kulaklık teknolojisi o kadar çabuk yenilenmiyor 1 2 senede 1 tane kaliteli kulaklık çıkar o da diğer kalitelilere yakın olur.

Yani gereksiz konu açılması bence forum kalitesini ciddi seviyede düşürüyor,konulara bir yönetici onayı gelse sizce nasıl olur?

Ya da yardım konularında sistem yazmadan konu açılmasa örneğin? Telepati yöntemiyle işlemcinin transistörleriyle iletişime geçmeye çalışmaktan yoruldum senin markan modelin ne gibisinden.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
her konu yönetici olayından geçse insanların yeterince hızlı ayrdım alabielceğini düşünmüyorum ve yöneticilerin bununla uğraşmak isteyeceğini de sanmıyorum ki ebnce gereksiz olur hep onaylayıp durmaları. Ama ben de senin gbii düşünüyorum sürekli aynı şeylerde konu açtıkları için cevaplanmamış konular hemen yok oluyor. Benimde başıma geldi ekipman hakkında istediğim konu yok diye konu açıyorum benden sonra aynı konudan 10 tane halihazırda olmasına rağmen adam gidiyor tekrar konu açıyor benim sorduğum soru cevapsız kalıyor. Bana kalırsa bronz+ veya silver altı üyelerin konularına sınırlandırma getirilip sadece o kademenin altındaki üyelerin konularını modaretörler onaylasa hem modaretörler çok uğraşmamış olur hem forum aktifliğini korumaya devam eder.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
@Mehmet Yılmaz Forum ile ilgili istek/öneri konusu açmak yasak değil mi hocam?
22- Forumda, forum düzeni ve işleyişi hakkında eleştiri, soru ve tavsiye konuları açmak kesinlikle yasaktır. Yukarıdaki mail adresini kullanabilirsiniz

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,270
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
21- Forumun genel işleyişi ve düzeni hakkında şikayetlerinizi, tavsiyelerinizi ve tüm sorularınızı [email protected] mail adresine iletin
22- Forumda, forum düzeni ve işleyişi hakkında eleştiri, soru ve tavsiye konuları açmak kesinlikle yasaktır. Yukarıdaki mail adresini kullanabilirsiniz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom