Neler Yeni

Forza horizon 4 giriş yapamama sorunu

Leans74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erdem Akkabak
Forzaya giriş yaparken benden microsoft hesabı istedi ve eskiden kullandığım epostayı girdim ancak bu epostanın doğrulama numarası eski kapalı hattımda kalmış. Ekteki görsellerde görüldüğü üzere eposta girme yerine geri dönüş butonu da bulunmuyor. Oyuna gir çık yapıyorum hala aynı ekran geliyor. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Ekler

• IMG_20210710_225705.jpg
    IMG_20210710_225705.jpg
    2.9 MB · Hit: 87
  • IMG_20210710_225615.jpg
    IMG_20210710_225615.jpg
    3.9 MB · Hit: 87

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,981
İsim
göksel yurtcan
iptal diyin

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Çok zekice davranıp "İptal tuşuna basın." cevabını vereceğim. 🥸
Mesaj otomatik birleştirildi:

2. fotoğrafta ilerinin üstünde iptal et diye bir metin var ona basmayı denediniz mi?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,981
İsim
göksel yurtcan

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
1625947494146.png

1. fotoğrafta telefon numarası kısmı var oraya tıklayınca başka bir telefon numarası gir tarzı bir yazı çıkıyor mu?

Leans74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erdem Akkabak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok zekice davranıp "İptal tuşuna basın." cevabını vereceğim. 🥸

2. fotoğrafta ilerinin üstünde iptal et diye bir metin var ona basmayı denediniz mi?
Hocam az önce dediğim gibi her şeyi denedim eklerde gözüken bütün tuşlara bastım iptali de denedim olmadı.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Yeni güvenlik bilgisinde sizin epostanız yazıyor ve hala o epostayı kullanıyorsanız mailinizi kontrol eder misiniz?

Leans74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erdem Akkabak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle

1. fotoğrafta telefon numarası kısmı var oraya tıklayınca başka bir telefon numarası gir tarzı bir yazı çıkıyor mu?
Hayır eski eposta olduğu için tek doğrulama yöntemi var o da numara. Maalesef yok

Yeni güvenlik bilgisinde sizin epostanız yazıyor ve hala o epostayı kullanıyorsanız mailinizi kontrol eder misiniz?
Yeni güvenlik doğrulamasını bugün denedim ve 1 ay sonra değiştirelecek dedi. Şuan aktif olarak sadece numara ile doğrulama var

Murosama

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ravan AFANDIYEV
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Kitap
Steam
Murosama
Forzaya giriş yaparken benden microsoft hesabı istedi ve eskiden kullandığım epostayı girdim ancak bu epostanın doğrulama numarası eski kapalı hattımda kalmış. Ekteki görsellerde görüldüğü üzere eposta girme yerine geri dönüş butonu da bulunmuyor. Oyuna gir çık yapıyorum hala aynı ekran geliyor. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Oyuna başka Xbox hesabıyla giriş yapmayı deneyin. Eğer Steamden aldıysanız bunu yapabilirsiniz.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Ya oyunu silip yükleyecekseniz ya da 1 ay bekleyeceksiniz herhalde, aklıma daha da yöntem gelmiyor. Kusura bakmayın

Leans74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erdem Akkabak
Oyuna başka Xbox hesabıyla giriş yapmayı deneyin. Eğer Steamden aldıysanız bunu yapabilirsiniz.
Evet steamden aldım ultimate edition ancak oyunu başlattığımda giriş yaparken bana başka hesap girme şansı vermiyor direkt bu ekrana aktarıyor

Ya oyunu silip yükleyecekseniz ya da 1 ay bekleyeceksiniz herhalde, aklıma daha da yöntem gelmiyor. Kusura bakmayın
Sıkıntı yok teşekkürler yine de.

Biraz daha detaylandırabilir misiniz nasıl yapacağım hakkında

Murosama

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ravan AFANDIYEV
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Kitap
Steam
Murosama
Evet steamden aldım ultimate edition ancak oyunu başlattığımda giriş yaparken bana başka hesap girme şansı vermiyor direkt bu ekrana aktarıyor

Sıkıntı yok teşekkürler yine de.
Bilgisayarda Windows o hesaba bağlıysa kısa zamanlık o hesapdan çıkın. Windowsa yeni hesap yazın ve öyle deneyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,797
Üyeler
162,558
Son üye
zafersynn
Top Bottom