Oynama Süresi 2 Saati Geçerse Almıyorlar Diye Biliyorum.steamdan aldım arkadaşlar.ama iade etmek istiyorum.3,5 saat oynadım.
2 saate kadar oynayınca iade edebilirsin sınırı geçmişsin iade edemessin ayrıca neden iade etmek istiyorsunsteamdan aldım arkadaşlar.ama iade etmek istiyorum.3,5 saat oynadım.
2 saatten sonra iade kabul edilmiyor GENELDE. Ancak iade eden de var. İade isteği gönder bakalım bi.steamdan aldım arkadaşlar.ama iade etmek istiyorum.3,5 saat oynadım.
sıkıntılı oyun.her oyuna girdiginde ayarları sıfırlıyor ve optimizasyon yapıyor.2 saate kadar oynayınca iade edebilirsin sınırı geçmişsin iade edemessin ayrıca neden iade etmek istiyorsun
daha 1 hafta bile olmadı.2 saatten fazla oynadığın oyunları iade edemezsin. aynı şekilde satın alım tarihinden 14 gün geçmiş oyunları hiç oynamasan bile iade edemezsin.
2 saat sınırı var iadelerde, edemezsin.
2 saatten fazla oynadığın oyunları iade edemezsin. aynı şekilde satın alım tarihinden 14 gün geçmiş oyunları hiç oynamasan bile iade edemezsin.
9,7 SAAT OLMUŞ2 saatten sonra iade kabul edilmiyor GENELDE. Ancak iade eden de var. İade isteği gönder bakalım bi.
2 saati geçtiğin için edemezsin, ben öyle bir sıkıntı yaşamıyorum normal çalışıyor (bilgisayarınla alakalı olabilir)sıkıntılı oyun.her oyuna girdiginde ayarları sıfırlıyor ve optimizasyon yapıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
daha 1 hafta bile olmadı.
9,7 SAAT OLMUŞ
steam satın alımdan itibaren 14 gün geçince iade almıyor. 14 gün içinde de 2 saat denemene izin veriyor. sen neredeyse sınırı 2 kat aşmışsın.sıkıntılı oyun.her oyuna girdiginde ayarları sıfırlıyor ve optimizasyon yapıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
daha 1 hafta bile olmadı.