Steam ile Microsoft hesabını bağlamayı deneyebilirsin.Steam'e geçince gamepass'daki save'im gelir mi?
Önümüzdeki ay almayı planlıyordum ama biraz daha bekleyip gözlemlemem gerek. 15 tatil başından beri oynuyordum bu benim için kötü oldu cevabın için çok teşekkür ederim.Alıntıyı görüntüle
Steamde bir sürü böyle yorum var, önümüzdeki günlerde bir güncelleme tarzı bir şey ile düzeltebilirler bu durumu
O nasıl yapılıyor biraz anlatabilir misin?Steam ile Microsoft hesabını bağlamayı deneyebilirsin.
Aynen, bence de biraz daha bekleyerek alın, ben bu durumu düzelteceklerini düşünüyorum. Rica ederimÖnümüzdeki ay almayı planlıyordum ama biraz daha bekleyip gözlemlemem gerek. 15 tatil başından beri oynuyordum bu benim için kötü oldu cevabın için çok teşekkür ederim.
Maalesef mümkün olmayacak gibi gözüküyor.Alıntıyı görüntüle
Steamde bir sürü böyle yorum var, önümüzdeki günlerde bir güncelleme tarzı bir şey ile düzeltebilirler bu durumu
Demek 2 aylık save'im boşa gidecek maalesef bütçem Microsoft Store'dan almaya el vermiyor. Belki ultimate alıp telafi etmeye çalışırım. Hesabımda 3 5 tane 999X seviyesinde araba vardıMaalesef mümkün olmayacak gibi gözüküyor.
Teknik limitlerden dolayı farklı platformlardan savelerin taşınamadığından bahsedilimiş.
İkisi de PC de olsa Microsoft Store için de harici bir durum belirtilmemiş...
Alıntıyı görüntüle
Forza Horizon 4 on Steam FAQ
Q: Why are you bringing Forza Horizon 4 to Steam? A: Players are our priority, and we are always looking for new ways to bring our games to where they play. We look forward to seeing people experie...support.forzamotorsport.net
Şimdilik en mantıklı hareket o görünüyor Microsoft save'inden geçenler için.Şu anda olmuyor ancak çok fazla şikayet var. Muhtemelen düzelticeklerdir. Ama düzeltmezlerse diye ben almadan önce beklemenizi tavsiye ederim.
Eğer ultimate edition ı alırsanız seviye kasmak falan gayet rahat olacaktır zaten, veya en kötü vip alırsınız@Gr8 Axe @Prmy @Alper140 @Erik Maverick arkadaşlar bir değerlendirme yaptım ve almaya karar verdim tek sıkıntım biraz level kasmak olacak
kusura bakma baya geç gördüm dediğin gibi ultimate aldım ve biraz kastım toplam 13 14 saatte ferrari 599xx evolution almayı başardımEğer ultimate edition ı alırsanız seviye kasmak falan gayet rahat olacaktır zaten, veya en kötü vip alırsın
Bende aynı şekilde, bugün 3. günüm 140 küsür arabam ve 4.2m param var, oyun para kazanma yönünden zor bir oyun değil kesinliklekusura bakma baya geç gördüm dediğin gibi ultimate aldım ve biraz kastım toplam 13 14 saatte ferrari 599xx evolution almayı başardım