Neler Yeni

Forza Horizon 4 Oyun Save Aktarımı

Oguzmut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Oğuz
Merhabalar çok uzun tutmayacağım Forza Horizon 4'ü şimdilik Xbox Gamepass'dan oynuyorum fakat Steam'den kalıcı olarak almayı düşünüyorum, Steam'e geçince gamepass'daki save'im gelir mi?

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ekran Alıntısıere.PNG

Steamde bir sürü böyle yorum var, önümüzdeki günlerde bir güncelleme tarzı bir şey ile düzeltebilirler bu durumu

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy

Oguzmut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle
Steamde bir sürü böyle yorum var, önümüzdeki günlerde bir güncelleme tarzı bir şey ile düzeltebilirler bu durumu
Önümüzdeki ay almayı planlıyordum ama biraz daha bekleyip gözlemlemem gerek. 15 tatil başından beri oynuyordum bu benim için kötü oldu cevabın için çok teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Steam ile Microsoft hesabını bağlamayı deneyebilirsin.
O nasıl yapılıyor biraz anlatabilir misin?

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Önümüzdeki ay almayı planlıyordum ama biraz daha bekleyip gözlemlemem gerek. 15 tatil başından beri oynuyordum bu benim için kötü oldu cevabın için çok teşekkür ederim.
Aynen, bence de biraz daha bekleyerek alın, ben bu durumu düzelteceklerini düşünüyorum. Rica ederim :)

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Alıntıyı görüntüle
Maalesef mümkün olmayacak gibi gözüküyor.
Teknik limitlerden dolayı farklı platformlardan savelerin taşınamadığından bahsedilimiş.

İkisi de PC de olsa Microsoft Store için de harici bir durum belirtilmemiş...
IMG_20210311_112705.jpg

GRR8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Ahmet Emir K.
Şu anda olmuyor ancak çok fazla şikayet var. Muhtemelen düzelticeklerdir. Ama düzeltmezlerse diye ben almadan önce beklemenizi tavsiye ederim.

Oguzmut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Oğuz
Maalesef mümkün olmayacak gibi gözüküyor.
Teknik limitlerden dolayı farklı platformlardan savelerin taşınamadığından bahsedilimiş.

İkisi de PC de olsa Microsoft Store için de harici bir durum belirtilmemiş...
Alıntıyı görüntüle
Demek 2 aylık save'im boşa gidecek maalesef bütçem Microsoft Store'dan almaya el vermiyor. Belki ultimate alıp telafi etmeye çalışırım. Hesabımda 3 5 tane 999X seviyesinde araba vardı😢
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu anda olmuyor ancak çok fazla şikayet var. Muhtemelen düzelticeklerdir. Ama düzeltmezlerse diye ben almadan önce beklemenizi tavsiye ederim.
Şimdilik en mantıklı hareket o görünüyor Microsoft save'inden geçenler için.

Oguzmut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Oğuz

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Oguzmut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Oğuz
Eğer ultimate edition ı alırsanız seviye kasmak falan gayet rahat olacaktır zaten, veya en kötü vip alırsın
kusura bakma baya geç gördüm dediğin gibi ultimate aldım ve biraz kastım toplam 13 14 saatte ferrari 599xx evolution almayı başardım

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
kusura bakma baya geç gördüm dediğin gibi ultimate aldım ve biraz kastım toplam 13 14 saatte ferrari 599xx evolution almayı başardım
Bende aynı şekilde, bugün 3. günüm 140 küsür arabam ve 4.2m param var, oyun para kazanma yönünden zor bir oyun değil kesinlikle

Top Bottom