Neler Yeni

forza horizon 4 oyundan atma sorunu

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,471
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
hayır oyun açılırken alt+left tab yaparsan tam ekrana alır sonrasında forza fix 2.0 ı devreye sokarsın ben bu şekilde çözdüm sonra artık kullanmadanda açılıyor
Left tuşu hangisi reis bu konuda cahilim kusura bakma 🙂

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,471
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Pardon left olmayacak bildiğin alt enter yapıcaksın
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben baya karıştırmışım D:
Olmuyor reis tam ekran. Bide fix uygulamasıyla açınca oyunu klavye de ki tuşlar geç cevap veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendi kendine düzelmedi. Aşağıdaki programı kullanıyorum...

Alıntıyı görüntüle

Benim de düzenli olarak yarım saatte bir çöküyordu. Bir arkadaş kendisi kullanıyormuş o önermişti. "+" basınca masaüstünü kapatıyor, arkaplanda uygulamalar discord vs. çalışabiliyor ama Alt Tab ile geçiş sağlanamıyor. "-" basınca düzeliyor.Masaüstü ve arkaplan aktivitesini kısıtlıyor kısaca. İşe de yarıyor.

Kullandığımdan beri crash sorunu yaşamadım.

Ben farklı bir yerden indirmiştim, buradaki dosya güvenliği hakkında bir şey söyleyemem...
Bide bu uygulamayla oyunu açınca Tuşlar geç basıyor araba arada geç dönüyor mesela. Bunun çözümü var mı ?

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Olmuyor reis tam ekran. Bide fix uygulamasıyla açınca oyunu klavye de ki tuşlar geç cevap veriyor
o onunla alakalı değil bendede geç algılıyordu gamepad aldım ama çözüm videoları var ama oyun aşırı sorunlu malesef her oynayışımda bir sorun çıkıyor onu düzeltmeye çalışıyorum oyun video ayarlarından tam ekran moduna al

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,471
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
o onunla alakalı değil bendede geç algılıyordu gamepad aldım ama çözüm videoları var ama oyun aşırı sorunlu malesef her oynayışımda bir sorun çıkıyor onu düzeltmeye çalışıyorum oyun video ayarlarından tam ekran moduna al
Bunuda cozemessem oynamam daha . Sanki başka oyun yok bıktım artık 😂

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bunuda cozemessem oynamam daha . Sanki başka oyun yok bıktım artık 😂
Ben ne sıkıntılara dayandım online oynayamadım baya bir süre tredo hatası yüzünden daha ne sıkıntılar var forza fix en basit hata :D

Top Bottom