korsan mı oyunarkadaşlar pause atıyorum oyundan atıyor çözümü nedir
yokkorsan mı oyun
esc basınca atma sorunu düzeliyormuAlıntıyı görüntüle
Benim de düzenli olarak yarım saatte bir çöküyordu. Bir arkadaş kendisi kullanıyormuş o önermişti. "+" basınca masaüstünü kapatıyor, arkaplanda uygulamalar discord vs. çalışabiliyor ama Alt Tab ile geçiş sağlanamıyor. "-" basınca düzeliyor.
Masaüstü ve arkaplan aktivitesini kısıtlıyor kısaca. İşe de yarıyor. Kullandığımdan beri crash sorunu yaşamadım.
Ben farklı bir yerden indirmiştim, buradaki dosya güvenliği hakkında bir şey söyleyemem...
Vallaha bendede modafiye yaparken atiyor. Bu oyunun kapanma sorununu bir an öncee çözmelilerarkadaşlar pause atıyorum oyundan atıyor çözümü nedir
Bende Esc basınca değil de rasgele yarım saatte bir atıyordu, düzeldi. Muhtemelen tüm crash sorunlarını çözer, siz de bir deneyin isterseniz.esc basınca atma sorunu düzeliyormu
Aynı sorun bende de var şuanda. Oyunu indireli 3 gün oldu. Sende kaç günde geçti bende de geçer mi ?Bende Esc basınca değil de rasgele yarım saatte bir atıyordu, düzeldi. Muhtemelen tüm crash sorunlarını çözer, siz de bir deneyin isterseniz.
Aynı sorun bende de var şuanda. Oyunu indireli 3 gün oldu. Sende kaç günde geçti bende de geçer mi ?
Allah razı olsun ilk defa somut bir çözüm önerisi gördüm. Deniyecegim.Kendi kendine düzelmedi. Aşağıdaki programı kullanıyorum...
Alıntıyı görüntüle
Benim de düzenli olarak yarım saatte bir çöküyordu. Bir arkadaş kendisi kullanıyormuş o önermişti. "+" basınca masaüstünü kapatıyor, arkaplanda uygulamalar discord vs. çalışabiliyor ama Alt Tab ile geçiş sağlanamıyor. "-" basınca düzeliyor.Masaüstü ve arkaplan aktivitesini kısıtlıyor kısaca. İşe de yarıyor.
Kullandığımdan beri crash sorunu yaşamadım.
Ben farklı bir yerden indirmiştim, buradaki dosya güvenliği hakkında bir şey söyleyemem...
Reis tam ekranda oyuna girilmiyor mu? Pencerede mi oynamamız lazimKendi kendine düzelmedi. Aşağıdaki programı kullanıyorum...
Alıntıyı görüntüle
Benim de düzenli olarak yarım saatte bir çöküyordu. Bir arkadaş kendisi kullanıyormuş o önermişti. "+" basınca masaüstünü kapatıyor, arkaplanda uygulamalar discord vs. çalışabiliyor ama Alt Tab ile geçiş sağlanamıyor. "-" basınca düzeliyor.Masaüstü ve arkaplan aktivitesini kısıtlıyor kısaca. İşe de yarıyor.
Kullandığımdan beri crash sorunu yaşamadım.
hayır oyun açılırken alt+left tab yaparsan tam ekrana alır sonrasında forza fix 2.0 ı devreye sokarsın ben bu şekilde çözdüm sonra artık kullanmadanda açılıyorReis tam ekranda oyuna girilmiyor mu? Pencerede mi oynamamız lazim