Neler Yeni

forza horizon 4 oyundan atma sorunu

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
arkadaşlar pause atıyorum oyundan atıyor çözümü nedir

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
1610220580312.png

Benim de düzenli olarak yarım saatte bir çöküyordu. Bir arkadaş kendisi kullanıyormuş o önermişti. "+" basınca masaüstünü kapatıyor, arkaplanda uygulamalar discord vs. çalışabiliyor ama Alt Tab ile geçiş sağlanamıyor. "-" basınca düzeliyor.
Masaüstü ve arkaplan aktivitesini kısıtlıyor kısaca. İşe de yarıyor. Kullandığımdan beri crash sorunu yaşamadım.

Ben farklı bir yerden indirmiştim, buradaki dosya güvenliği hakkında bir şey söyleyemem...

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
korsan mı oyun
yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Benim de düzenli olarak yarım saatte bir çöküyordu. Bir arkadaş kendisi kullanıyormuş o önermişti. "+" basınca masaüstünü kapatıyor, arkaplanda uygulamalar discord vs. çalışabiliyor ama Alt Tab ile geçiş sağlanamıyor. "-" basınca düzeliyor.
Masaüstü ve arkaplan aktivitesini kısıtlıyor kısaca. İşe de yarıyor. Kullandığımdan beri crash sorunu yaşamadım.

Ben farklı bir yerden indirmiştim, buradaki dosya güvenliği hakkında bir şey söyleyemem...
esc basınca atma sorunu düzeliyormu

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Mert Eren Bilgin
Instagram
merte.bilgin2
Steam
DeltaComparation
Facebook
belirsiz.belirsiz.758

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,471
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bende Esc basınca değil de rasgele yarım saatte bir atıyordu, düzeldi. Muhtemelen tüm crash sorunlarını çözer, siz de bir deneyin isterseniz.
Aynı sorun bende de var şuanda. Oyunu indireli 3 gün oldu. Sende kaç günde geçti bende de geçer mi ?

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Aynı sorun bende de var şuanda. Oyunu indireli 3 gün oldu. Sende kaç günde geçti bende de geçer mi ?

Kendi kendine düzelmedi. Aşağıdaki programı kullanıyorum...

Alıntıyı görüntüle

Benim de düzenli olarak yarım saatte bir çöküyordu. Bir arkadaş kendisi kullanıyormuş o önermişti. "+" basınca masaüstünü kapatıyor, arkaplanda uygulamalar discord vs. çalışabiliyor ama Alt Tab ile geçiş sağlanamıyor. "-" basınca düzeliyor.Masaüstü ve arkaplan aktivitesini kısıtlıyor kısaca. İşe de yarıyor.

Kullandığımdan beri crash sorunu yaşamadım.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,471
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler

Alıntıyı görüntüle

Benim de düzenli olarak yarım saatte bir çöküyordu. Bir arkadaş kendisi kullanıyormuş o önermişti. "+" basınca masaüstünü kapatıyor, arkaplanda uygulamalar discord vs. çalışabiliyor ama Alt Tab ile geçiş sağlanamıyor. "-" basınca düzeliyor.Masaüstü ve arkaplan aktivitesini kısıtlıyor kısaca. İşe de yarıyor.

Allah razı olsun ilk defa somut bir çözüm önerisi gördüm. Deniyecegim. 👍

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,471
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler

Alıntıyı görüntüle

Reis tam ekranda oyuna girilmiyor mu? Pencerede mi oynamamız lazim

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reis tam ekranda oyuna girilmiyor mu? Pencerede mi oynamamız lazim
hayır oyun açılırken alt+left tab yaparsan tam ekrana alır sonrasında forza fix 2.0 ı devreye sokarsın ben bu şekilde çözdüm sonra artık kullanmadanda açılıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,401
Üyeler
168,780
Son üye
sppcee
Top Bottom