Neler Yeni

Forza Horizon 4 Supra rüzgarlık

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Abdulkadir Karataş
Merhaba.Forza horizon 4 oynuyorum ve sonunda supra yı aldım.Tasarım bulma yerinden istediğim tasarımı seçiyorum.Tasarınlarda rüzgarlık(spoiler) var.Tasarımı uyguluyorum.Ama hiç bir tasarımda rüzgarlık gözükmüyor.sorun yapılan araç modifiyekerinden mi yoksa bendemi sorun var?

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Merhaba.Forza horizon 4 oynuyorum ve sonunda supra yı aldım.Tasarım bulma yerinden istediğim tasarımı seçiyorum.Tasarınlarda rüzgarlık(spoiler) var.Tasarımı uyguluyorum.Ama hiç bir tasarımda rüzgarlık gözükmüyor.sorun yapılan araç modifiyekerinden mi yoksa bendemi sorun var?
Araca yaptığın modifiye ile araç için olan tasarımlar birbirinden bağımsız. Mesela tasarımda spoiler var ve adam spoilera da bir şeyler yapmış o zaman aracı özelleştirmeye geleceksin oradan adamın kullandığı spoilerı seçeceksin. Yani Tasarımda spoiler var seçtiğim araçta spoiler olmasa bile şimdi oldu değil. Saorduğun şey bu sanıırm umarım anlatabilmişimdir.

Allmuted

80+ Bronze
Tasarım kısmında, arabanın aynasına kadar renk belirlenir. Yükseltmeler&hazır ayarlar kısmında başka insanların yaptığı hazır ayarlar bulursun orda şansına varsa rüzgarlık takmıştır. Ha yok illa takıcam diyosan herşeyini tek tek sen takmalısın vites geçişlerini vs ayarlamalısın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Abdulkadir Karataş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Araca yaptığın modifiye ile araç için olan tasarımlar birbirinden bağımsız. Mesela tasarımda spoiler var ve adam spoilera da bir şeyler yapmış o zaman aracı özelleştirmeye geleceksin oradan adamın kullandığı spoilerı seçeceksin. Yani Tasarımda spoiler var seçtiğim araçta spoiler olmasa bile şimdi oldu değil. Saorduğun şey bu sanıırm umarım anlatabilmişimdir.
Modifiye den rüzgarlık çıkarılmış o yüzden hiç bir tasarımda rüzgarlık olmuyomuş bende tek tek modüfiye yapmak zprunda kaldım iki saattir modifiye yapıyorum

Top Bottom