FORZA HORİZON 4 TE ARABA ZOR DÖNÜYOR

Method

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
528
Forza Horizon 4 oynarken araba çok zor dönüyor yani çok ağır bilen varsa söyleyebilirmi ?

Direksiyon Hassaslığı veya doğrusalsızlığı gibi bir ayar var. Onunla oynanmış olması lazım. Eğer o ayarı bulamazsan komple ayarları sıfırla de normale döner.

Ne ile oynuyorsunuz?

Logitech G920 kullanıyorum, Forza 4 de arabayı direksiyon ile yolda tutmak harbiden dert, kontrollerde bir sorun var ne kadar ayar yapsam da bir türlü istediğim kıvama getiremedim, klavye ile oynamadım direksiyon için söylüyorum, ama Forza 5 de hiç ayar yapmadan her şey harika, Gamepass üzerinden oynuyorsan Forza 5 oyna çok daha iyi.

Logitech G920 kullanıyorum, Forza 4 de arabayı direksiyon ile yolda tutmak harbiden dert, kontrollerde bir sorun var ne kadar ayar yapsam da bir türlü istediğim kıvama getiremedim, klavye ile oynamadım direksiyon için söylüyorum, ama Forza 5 de hiç ayar yapmadan her şey harika, Gamepass üzerinden oynuyorsan Forza 5 oyna çok daha iyi.
Cidden öyle sadece direksiyon ile değil klavye ile tutmak bile çok zor forza 4 drift oyunudur bana göre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,434
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri