Neler Yeni

Yardım Forza Horizon 4 Xbox Live ebeveyn denetimi hatası

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
Selamlar Forza Horizon aldığıma alacağıma pişman olduğum bir hata.
Hesabı ilk bağladığımda doğum tarihi 2005 olduğu için bu hatayı aldığımı sandım.
İnternette olan her şeyi denedim.
Yaşımı büyüttüm, aile kurup yönetici alıp kendimi atıp tekrar yönetici olarak aldım, gizlilik sekmesindeki ayarları düzelttim ama ne olursa olsun hala ne müzayedeye girebiliyorum nede arabama kaplama yapabiliyorum çok sıkıldım bu durumdan.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,978
İsim
Chloe Grace Moretz
valla aynı sorunu yaşıyordum fh 5 de arabı kaplamasına bile izin vermiyordu tarihi 1999 yaptım düzeldi bende 1 saat sonra

dokeyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Tuna özen
Hesabı ilk bağladığımda doğum tarihi 2005 olduğu için bu hatayı aldığımı sandım.
Yaşımı büyüttüm, aile kurup yönetici alıp kendimi atıp tekrar yönetici olarak aldım, gizlilik sekmesindeki ayarları düzelttim ama ne olursa olsun hala ne müzayedeye girebiliyorum nede arabama kaplama yapabiliyorum çok sıkıldım bu durumdan
Yaşımı büyüttüm, aile kurup yönetici alıp kendimi atıp tekrar yönetici olarak aldım, gizlilik sekmesindeki ayarları düzelttim ama ne olursa olsun hala ne müzayedeye girebiliyorum nede arabama kaplama yapabiliyorum çok sıkıldım bu durumdan.
steamsen mi aldın microsoft store dan mı (gamepass)

Top Bottom