Forza Horizon 5 alınır mı ?

YiğitAysul

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,728
PC de gt1030 var idarelik almıştım , forza 5 te 240tl ye geliyor gt1030la oynayabilir miyim , yoksa çok mu kasar ?

PC de gt1030 var idarelik almıştım , forza 5 te 240tl ye geliyor gt1030la oynayabilir miyim , yoksa çok mu kasar ?
kral bence forza Horizon 4 al aralarında çok fark yok bildigime göre hem daha hesaplı hemde fark yok ben gtx 950 ile orta ayarlarda kasmadan oynayabiliyorum senin ekran kartın daha da düsük bence fh4 al

bilgisayarın performansını bilmem ama bende rtx 3050 r5 5600 olmasına rağmen ful ayarlarda 60 fps alıyorum forza 5 biraz ağır kalabilir zevki çıkmayabilir . internetten test videolarına bak tatmin etmezse 4 alırsın kalan parayada yemek yersin

kral bence forza Horizon 4 al aralarında çok fark yok bildigime göre hem daha hesaplı hemde fark yok ben gtx 950 ile orta ayarlarda kasmadan oynayabiliyorum senin ekran kartın daha da düsük bence fh4 al
Forza 4 de eskidi ileride oynarsam diye 5 almak istedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alırsam da hangi paketini alayım

fh4 de alınır fh5 te alınır ikiside çok güzel 4 alırsan şuan low ayarlarda felan deneyebilirsin 5 alırsan şuanda oynayamazsın o ekran kartıyla çok zor kararını sen ver ilerde oynarım diyorsan 5 kesinlikle alınır

game pass diyecektim de heves kalmadı be hocam ben bir kaç gün önce forza 4 ü naysın cashback'i ile 50 tl ye falan aldım 4 ve 5 i de oynadım aralarında pek fark yok zaten.

ultimate de 2 tane hikayeli dlc var hocam nasıl farketmiyor ultimate alın kesinlikle
hocam aradaki pakette bir şey fark etmiyor dedim? aradaki paketi alacağına normal alsın daha iyi parası boşa gitmez. arkadaşın bütçesini ben bilmiyorum ki hemen ultimate al diyeyim. ki zaten ultimate bir şey fark ettirmiyor demedim de, muhalif olmadan önce dikkatli okuyun lütfen. deluxe sanırım ultimate ve normal arası emin değilim isminden.

hocam aradaki pakette bir şey fark etmiyor dedim? aradaki paketi alacağına normal alsın daha iyi parası boşa gitmez. arkadaşın bütçesini ben bilmiyorum ki hemen ultimate al diyeyim. ki zaten ultimate bir şey fark ettirmiyor demedim de, muhalif olmadan önce dikkatli okuyun lütfen. deluxe sanırım ultimate ve normal arası emin değilim isminden.
hocam ultimate en üst paket ben senin en üst paketi söylediğini düşündüm çünkü ultimate yazmışsın müneccim de değilim yani ultimate en üst paket muhalefet yaptığım yok sen yanlış ifade etmişsin

Direksiyon setin yoksa alma çünkü klavye ile kontrol etmek acayip zor denedim ve tecrübe ettim. O sistem Forza 5 oyununu çok zor oynatır.

hocam ultimate en üst paket ben senin en üst paketi söylediğini düşündüm çünkü ultimate yazmışsın müneccim de değilim yani ultimate en üst paket muhalefet yaptığım yok sen yanlış ifade etmişsin
ya normal ya ultimate al dedikten sonra cümlemi bitirmişim nokta ile. sonrasında da aralarında olan bir şey katmıyor demişim. sizce ultimate ile normal paketin arasında ultimate paket mi oluyor? yazdığım cümleler gayet açık ve net. ya ultimate ya da normal al. aralarında olan bir şey katmıyordan bu anlamı çıkarmanız benim sorunum değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya normal ya ultimate al dedikten sonra cümlemi bitirmişim nokta ile. sonrasında da aralarında olan bir şey katmıyor demişim. sizce ultimate ile normal paketin arasında ultimate paket mi oluyor? yazdığım cümleler gayet açık ve net. ya ultimate ya da normal al. aralarında olan bir şey katmıyordan bu anlamı çıkarmanız benim sorunum değil.
aralarında olan bir şey katmıyordan bunu anlamanız beni çok şaşaırttı. ismi aklımda yok diye ara paket olarak nitelendirdim ancak siz ismini görmeyince tam olarak çıkaramadınız. pek müneccin olmaya gerek yok aslında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,058
Üyeler
186,011
Son üye
ritchfield
Geri