DS4 windows gibi uygulamaları kullanıyor musunuz?Merhaba diğer herhangi bir oyunda kablosuz gamepadimi tam anlamıyla kullanabiliyorum fakat, Forza Horizon 5'de bir sıkıntı var direkt olarak çalışmıyor oyun içinde.
Yardımcı olur musunuz?
Gerek yok onlara xinput desteği var F710 un.DS4 windows gibi uygulamaları kullanıyor musunuz?
Steam geniș ekran moduna geçin kolu yapılandırır ordan girin oyuna.Hayır hiçbirini şimdiye kadar yüklemedim.
Geniş ekranda her şey sorunsuz zaten, sadece FH 5'de yapıyor bunu silip yükledim fakat hala aynı.Gerek yok onlara xinput desteği var F710 un.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Steam geniș ekran moduna geçin kolu yapılandırır ordan girin oyuna.
Geniș ekran modundayken giriș yaptın mı oyuna?Geniş ekranda her şey sorunsuz zaten, sadece FH 5'de yapıyor bunu silip yükledim fakat hala aynı.
Yinede işe yarama ihtimali yok mu?Gerek yok onlara xinput desteği var F710 un.
Steam geniș ekran moduna geçin kolu yapılandırır ordan girin oyuna.
Bilemiyorum dualshock dıșı kullanan görmedim.Yinede işe yarama ihtimali yok mu?
Hocam son çare verdiğim linkten 64 bit indiriyorsun rardaki dosyaları oyunun dosya konumuna at uygulamaya girip kontrol et kolu okuyup okumadığını sonra dene.Bilemiyorum dualshock dıșı kullanan görmedim.
DualShock ile kullananlardanım çalışma ihtimali var bence. Oyunda desteği olmadığından çalışmıyor olabilir. DS4 windows gibi uygulamalarla DualShock veya xbox controller olarak gösterilerek çözülebilir diye düşünüyorum.Bilemiyorum dualshock dıșı kullanan görmedim.
Hocam son çare verdiğim linkten 64 bit indiriyorsun rardaki dosyaları oyunun dosya konumuna at uygulamaya girip kontrol et kolu okuyup okumadığını sonra dene.
FH5 in controller desteği var.Ds4 windows da xbox kolu olarak gösteriliyor mu?İlk kez duyuyorum.DualShock ile kullananlardanım çalışma ihtimali var bence. Oyunda desteği olmadığından çalışmıyor olabilir. DS4 windows gibi uygulamalarla DualShock veya xbox controller olarak gösterilerek çözülebilir diye düşünüyorum.
Yaptım hala sorunum devam ediyor.
FH5'i daha önce sorunsuz oynayabiliyordum zaten ne olduysa anakartımı yeni kasama montajladıktan sonra oldu.
Bilemiyorum dualshock dıșı kullanan görmedim.
Hocam son çare verdiğim linkten 64 bit indiriyorsun rardaki dosyaları oyunun dosya konumuna at uygulamaya girip kontrol et kolu okuyup okumadığını sonra dene.
Dışarı çıkmıştım, eve geçince deneyip güncellerim konuyu teşekkürler.![]()
Forza Horizon 5 - x360ce manual
Manual for using x360ce emulator with Forza Horizon 5. Step by step instruction - no special knowledge needed.gamerinfo.net