Forza Horizon 5 steam key olarak alabileceğim siteler

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,969
Arkadaşlar herkese selam, malum 20 kasımdan sonra steamden oyun almak zorlaşacak. Xbox game pass gereksiz buluyorum almayacağım. Steam üzerinden 1 yıllık EA Play aldım. Forza horizon eksiğim kaldı sadece, steamden daha ucuz bir yerde key olarak alabilir miyim yoksa direk 500e alacağım steamden

Arkadaşlar herkese selam, malum 20 kasımdan sonra steamden oyun almak zorlaşacak. Xbox game pass gereksiz buluyorum almayacağım. Steam üzerinden 1 yıllık EA Play aldım. Forza horizon eksiğim kaldı sadece, steamden daha ucuz bir yerde key olarak alabilir miyim yoksa direk 500e alacağım steamden
Varsa bi indirim vs bekliyorum bende fh5 için yoksa dolara geçince dropları satıp alacaz

son gün felan alırsın indirim felan gelirse üzülme boşuna sonra

Büyük mevsimsel indirimde düşmez mi?
Hocam indirim olsa bile bu saatten sonra dolar bazlı fiyattan indirim olsa bize yaramaz. Ondan korkuyorum 20 kasımdan önce almam lazım en kötü bu fiyata alacağım forza ömürlük oyun kalsın köşede

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,919
Üyeler
184,534
Son üye
Ali duvarbaşı
Geri