Yardım Forza Horizon 5'e steam üzerinden giremiyorum ! [Forza 4 dahil]

Başka oyunlarda bu sorunu yaşamıyorsanız belki forzanın dosyalarında hata vardır. Oyunu ve tüm dosyalarını kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin. O da olmazsa başka yöntemler deneyelim.
Forza 5'i silip yükledim, 4'ü de daha demin yükledim

Xbox hesabın bilgisayarda açık mı Xbox da kullanıyor ya giriş yapmak için
Eğer güncelliyse güncelle xbox'a giriş yap oradan en son oynadıklarında Forza gözüküyordur zaten isimlerini açtıysan eğer oradan bir girmeyi dene

Xbox hesabın bilgisayarda açık mı Xbox da kullanıyor ya giriş yapmak için
Hocam hiçbir zaman açık değildi sürekli direkt steam üzerinden giriş yapıyordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer güncelliyse güncelle xbox'a giriş yap oradan en son oynadıklarında Forza gözüküyordur zaten isimlerini açtıysan eğer oradan bir girmeyi dene
hemen deneyeyim ama dediğim gibi daha önce xbox ile hiç açmadım

Hocam hiçbir zaman açık değildi sürekli direkt steam üzerinden giriş yapıyordum

hemen deneyeyim ama dediğim gibi daha önce xbox ile hiç açmadım
Hani geliştiricisi Microsoft ya microsoft'ta xbox'a bağlı bir şirket ya oyunda Xbox Oyunu olduğu için Xbox hesabını kullanarak giriyor öbür türlü isim alamıyorsun zaten Online'da

@Hanaz yok hocam olmadı hatta oyunlar kısmında yok bile ama dediğim gibi xbox ile oyunu ilk aldığımda sadece oturum açmıştım hesap adı için

steam'e destek talebi göndermiş miydin göndermediysen gönder
desteğe giriyorum beni foruma atıyor anlamadım orayı, ayrıca xboxta oyun gözükmüyor sadece steame bağlı xbox hesabı

Bana da olmuştu ekran kartın güncelleyerek çözmüştüm sende güncellemişsin son çare farklı düşük bir sürüm ile de deneyebilirsin.

sürücüyü bir eski sürümü ile değiştir diyor belki yeni sürücüde sıkıntı yapmış olabilir diyo
üstüne tekrar güncelleme geldi ama hocam

yine olmadı

Bakalım desteğe yazdım çözülür inşallah. Teşekkürler yardımınız için

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,904
Üyeler