Forza kaçForzada 35kya müzayedede gtr 2002 aldım sizce pahalımı
başlıkta belirtmiş ama oyun olduğunuabi işiniz gücünüz yok bunlarla mı ugraşıyorsunuz ya.görende zannedicek gerçek araba ihalesine girdin
4Forza kaç
Reşit değilim araba ihalesinde ne yapayım kendimce eğleniyorum işte senin gibi hayattan gram zevk almadan kalas gibi yaşamıyorum abiabi işiniz gücünüz yok bunlarla mı ugraşıyorsunuz ya.görende zannedicek gerçek araba ihalesine girdin
senin araba ihalen hangi renkabi işiniz gücünüz yok bunlarla mı ugraşıyorsunuz ya.görende zannedicek gerçek araba ihalesine girdin
Arabanı galericiler kaptı arkadaş. Şimdi ikikatı fiyat sunarlar.Hocam ben çok ucuza 599x evo satmıştım hem de bilerek. (fiyatını hatırlamıyorum ama baya ucuzdu herkesin alabileceği bir fiyatı vardı olay şöyle oldu bir arkadaş oyuna yeni başlamıştı ben de ona 599x evo atıcaktım baya pahalı bir araba zaten arkadaşa arabayı atamayınca müzayedede çok ucuza koydum o da hemen alcaktı ama birisi kaptı hemen)
anlıyorum dostum anlıyorum4
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reşit değilim araba ihalesinde ne yapayım kendimce eğleniyorum işte senin gibi hayattan gram zevk almadan kalas gibi yaşamıyorum abi
ne alaka kanka? başlıkta yazmış ve konu dışında açmış?abi işiniz gücünüz yok bunlarla mı ugraşıyorsunuz ya.görende zannedicek gerçek araba ihalesine girdin
tamam anlıyorum dostumne alaka kanka? başlıkta yazmış ve konu dışında açmış?