dün bebimde doğpum günümdü benimde güzel fotom yok hiç bu bir lanettirİyi akşamlar herkese.Bugün doğum gününde gelenek haline getirilmiş olan fotoğraf çekinme merasimi vardı.Neyse fotoğraflar çekildi filan arkadaşımdan istedim fotoğrafları(telefonum kötüydü ondan arkadaşım çekti). Fotoğraflar geldi bakıyım dedim kötü çıkmışım.Aynı Yüzüklerin efendisi Golluma benzemişim o kadar yani.Normal selfie çekerken daha düzgün çıkarken biraz uzaktan berbat çıkıyormuşum.Bunu görünce moralim bozuldu.Yapabileceğim bir şey var mıdır?
yepppp10 Mayıs mı seninkide
İyi ki doğdun şansa bak aynı günde doğduğum birini buldun forumdayepppp
Resim de sorun yok. ne bileyim yüzün daha toplu çıksın diye saç modelini falan değiştirebilirsin ama bence sorun yok.
dün bebimde doğpum günümdü benimde güzel fotom yok hiç bu bir lanettir
Bence resim normal çıkmış . Bunu ben bir ara baya takmıştım kafama . Arkadaşlarla bir yere gitmiştik(kızlarda vardı) sonra bi şaka oldu işte aramızda(birisinin dudağı çok yukarıda duruyor demişlerdi) bende komik duruyor güzel demiştim kızda gelip sen önce kendi tipine bak demişti . O gün oraya gitmek istememiştim diğerleri bıraksa eve dahi gidecektim. Alakasız oldu ama senin resmin gayet güzel bence neyimiz varsa yoksa Allah vergisi ben spor bakım dışında değiştirme taraftarı asla değilim. Çok güzel çıkmışsın takma kafana.
Kanka gerçekten normalsin çok takma bence
Bu lanetten kurtulamıyoruzdün bebimde doğpum günümdü benimde güzel fotom yok hiç bu bir lanettir
2 gün sonra da benim. Bakalım, hadi hayırlısıİyi ki doğdun şansa bak aynı günde doğduğum birini buldun forumda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim şimdilik biraz daha iyi hissettim inşallah biraz daha iyi hissederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu lanetten kurtulamıyoruz