Neler Yeni

Öneri Fotolarını bıraktığım saat ne kadardır? Ve takı önerisi lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
Talha Açıkgöz
image.jpg
image.jpg

Elimde böyle bir kol saati var 4-5 yıllık felan yurt dışından gelmişti satmak istesem ne kadara gider? ek olarak saat cidden çok hoşuma gitti ama biraz kirli bunu nasıl temizleyebilirim suda yıkamayı düşündüm suya dayanıklıymış sanırsam ama baklaların araları felan baya tozlu geçmiyor

Ek olarak kolye-bileklik-yüzük felan takmak istiyorum öneri var mıdır?

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Elimde böyle bir kol saati var 4-5 yıllık felan yurt dışından gelmişti satmak istesem ne kadara gider? ek olarak saat cidden çok hoşuma gitti ama biraz kirli bunu nasıl temizleyebilirim suda yıkamayı düşündüm suya dayanıklıymış sanırsam ama baklaların araları felan baya tozlu geçmiyor
Guess marka pahalıdır,ama ne kadar fiyat biçilir bilemem,bence temizle kullan çok güzel marka

buff

80+
bire bir çakma olmasın? :)

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
abdulkadir bayram
Zannetmiyorum çakma olduğunu elinde tutunca az çok anlasılır zaten saat ağırdır malzeme kalitesindende anlasilir. Arkadaki seri numarasının falan olduğu yerler net yazılmış çakmalarda silik oluyor genelde. Arka kapagin hasara uğramamış olması da gerçek olabileceğini gösteriyor. Tabii fark edilmesin aradaki fark diye özellikle de üretilmiş olabilir.

klc7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
LEVENT KILIÇ
Çok etmez sattığına değmez kendin kullan

Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
Talha Açıkgöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Guess marka pahalıdır,ama ne kadar fiyat biçilir bilemem,bence temizle kullan çok güzel marka
Kullanacağım zaten saat cidden çok hoşuma gitti sadece fiyatını merak ettim yurt dışından kuzenim hediye getirmişti 4-5 sene önce o zamandan beri duruyor kullanmadım pilini değiştirdim bugün yarında 1 bakla çıkarttıracam bol geliyor biraz 2.fotoyu 5x zoomla çektim baya kirli olduğuda belli olmuş nasıl temizleyebilirim bunu bir fikriniz var mı?

Kullanacağım zaten saat cidden çok hoşuma gitti sadece fiyatını merak ettim yurt dışından kuzenim hediye getirmişti 4-5 sene önce o zamandan beri duruyor kullanmadım pilini değiştirdim bugün yarında 1 bakla çıkarttıracam bol geliyor biraz 2.fotoyu 5x zoomla çektim baya kirli olduğuda belli olmuş nasıl temizleyebilirim bunu bir fikriniz var mı?
Ne yazık ki fikrim yok, hiç saat temizlemenin şimdiye kadar,YTde videoları olabilir bakın siz bi

Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
Talha Açıkgöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çakma hediye gelmez heralde yurt dışından hocam d: çakma olup olmadığını nasıl anlarım ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok etmez sattığına değmez kendin kullan
Kullanacağım sadece merak ettiğimden sormuştum çok hoşuma gitti zaten ama 2.fotoda da görüldüğü üzere çok kirli nasıl temizlerim bunu

Ne yazık ki fikrim yok, hiç saat temizlemenin şimdiye kadar,YTde videoları olabilir bakın siz bi
Tamamdır hocam olmadı yarın saatçiye gittiğimde sorarım

Çakma hediye gelmez heralde yurt dışından hocam d: çakma olup olmadığını nasıl anlarım ki

Kullanacağım sadece merak ettiğimden sormuştum çok hoşuma gitti zaten ama 2.fotoda da görüldüğü üzere çok kirli nasıl temizlerim bunu

Tamamdır hocam olmadı yarın saatçiye gittiğimde sorarım
Sorun bı araştırin bide saat çok güzel valla çok beğendim xd

Top Bottom