fiyatını söylersen yardımcı olacağız inşallahBu anakart alınır mı bütçem olmadığından soruyorum şimdiden teşekkür ederim.
250 ila 350 tl arası değişiyor sorumun amacı alınır mı onu sormuştum hocamfiyatını söylersen yardımcı olacağız inşallah
fiyatına göre önerebiliriz forumda yenisin sanırım 250tl ye alınır.250 ila 350 TL arası değişiyor sorumun amacı alınır mı onu sormuştum hocam
evet hocam yeniyim kusura bakmayın bir yanlışım olduysa izninizle bir soru daha sorucam ses kartı bozuk anakart alınır mı alınırsa kaç tl eder tamiri çok mu pahalı?fiyatına göre önerebiliriz forumda yenisin sanırım 250tl ye alınır.
tamirciden tamirciye değişir açıkçası 100tl tutar tahminimceevet hocam yeniyim kusura bakmayın bir yanlışım olduysa izninizle bir soru daha sorucam ses kartı bozuk anakart alınır mı alınırsa kaç TL eder tamiri çok mu pahalı?
peki ses kartı bozukken kullanılır mı?tamirciden tamirciye değişir açıkçası 100tl tutar tahminimce
kullanılır sorun olmaz ama harici ses kartı da alabilirsinpeki ses kartı bozukken kullanılır mı?
usb li kulaklığım var sorun çıkartmaz değilmi cızırtı ses kasmada sorun falan ?kullanılır sorun olmaz ama harici ses kartı da alabilirsin
hayır herhangi bir sorun çıkartmazusb li kulaklığım var sorun çıkartmaz değilmi cızırtı ses kasmada sorun falan ?
teşekkür ederim hocam başka bir form sitesinde çalışmaz demişlerdi kafam karıştıhayır herhangi bir sorun çıkartmaz
herhangi bir sorunda küçük ses kartlarıyla da ucuza çözülebiliyorteşekkür ederim hocam başka bir form sitesinde çalışmaz demişlerdi kafam karıştı
hocam ses kartı tamir işlemine pahalı dedilerherhangi bir sorunda küçük ses kartlarıyla da ucuza çözülebiliyor