Neler Yeni

Yardım FP mekanik klavye önerisi

Skrrt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Tufan öztürkmen
Var mı öneri

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Eren Bilal Cihan
700 TL bandında uygun fiyatlı klavye önerisi yapar mısınız
Banada lazım 1k
Banada lazım numpadli olursa iyi olur
Hocam mümkünse o fiyatlara klavye almayın he ben daha fazla bütçe ayıramam derseniz başka gamepower,redragon felan bakabilirsiniz. Sen model olarak ne önerirsin diye sorarsanız gamepower suki TKL veya Gamepower ogre rgb olabilir,bu arada saber rgb de olabilir fakat 1 sene kullandıktan sonra yay sesi bı tık fazla geliyor aklınızda bulunsun.

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
450
İsim
Kadir
Hocam mümkünse o fiyatlara klavye almayın he ben daha fazla bütçe ayıramam derseniz başka gamepower,redragon felan bakabilirsiniz. Sen model olarak ne önerirsin diye sorarsanız gamepower suki TKL veya Gamepower ogre rgb olabilir,bu arada saber rgb de olabilir fakat 1 sene kullandıktan sonra yay sesi bı tık fazla geliyor aklınızda bulunsun.
Max 1.5k

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kemal
1300 tl ile 1500 arası bunlae

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,183
İsim
Emre
Discord
necromancerr