Neler Yeni

Fps drop ve fps düşüşleri sorunu ne olabilir?

chuckii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Meto
Arkadaşlar ryzen 5 7500f rx 7700xt 12gb yani artık hiç bir çarem kalmadı itopyadan aldım sistemi geri götüreceğim baksınlar diye ya ne olabilir sürücüleri sildim bir daha yükledim win10 dan win11e gectim format attım her şeyi yaptım internette yourbeda gördüğüm ama yok hiç mi çözüm yok ? Sistem yeni daha 2 ay yeni oldu alalı.
Ve rx 7700xt degilde 4060ti 16gb a dönmek istiyorum itopyada eğer ekran kartı vs arızalı çıkarsa döndürme olasılığım var mı?

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Arkadaşlar ryzen 5 7500f rx 7700xt 12gb yani artık hiç bir çarem kalmadı itopyadan aldım sistemi geri götüreceğim baksınlar diye ya ne olabilir sürücüleri sildim bir daha yükledim win10 dan win11e gectim format attım her şeyi yaptım internette yourbeda gördüğüm ama yok hiç mi çözüm yok ? Sistem yeni daha 2 ay yeni oldu alalı.
Ve rx 7700xt degilde 4060ti 16gb a dönmek istiyorum itopyada eğer ekran kartı vs arızalı çıkarsa döndürme olasılığım var mı?
Oyunları 2k ve ultrada oynuyormusun

chuckii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Meto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ağır oyunlarda denedinmi gow last of us gibi
Fivem denemiştim stres testi yapıp açınca ort 140 fps akıyordu oyun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama drop olmaması lazım valorantta fln oluyor drop

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,207
İsim
Arda doğan
Gereksiz olan Herşeyi yazmışsın gibi bize sistem özelliklerini tam olarak kullanmış olduğun çözünürlüğü oyunlardaki fps ve ısı değerlerini bunlarıda anlatsan çözüm buluruz

DarkLife

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Sakarya
Ekran kartınızı test edin furmark, occt, adrenalin sürücüsünde bulunan stes testi vb. Sonuç skorları techpowerup ta karşılaştırın.

chuckii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Meto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gereksiz olan Herşeyi yazmışsın gibi bize sistem özelliklerini tam olarak kullanmış olduğun çözünürlüğü oyunlardaki fps ve ısı değerlerini bunlarıda anlatsan çözüm buluruz
Evet yazmadım çünkü hepsini denedim her şeye baktım elim ayağım titriyor 35k verdiğim sistem böyle saçma saçma olaylar yaşatıyor bana.

Yarin daha detaylı yazacağım ama

Ekran kartınızı test edin furmark, occt, adrenalin sürücüsünde bulunan stes testi vb. Sonuç skorları techpowerup ta karşılaştırın.
Her türlü itopya ya götüreceğim kasayı ayarını filan bozar bana kalır diye

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,207
İsim
Arda doğan
Evet yazmadım çünkü hepsini denedim her şeye baktım elim ayağım titriyor 35k verdiğim sistem böyle saçma saçma olaylar yaşatıyor bana.

Yarin daha detaylı yazacağım ama

Her türlü itopya ya götüreceğim kasayı ayarını filan bozar bana kalır diye
Knk madem denedin niye yazıyon onu anlamadım yazki yardımcı olan benim 100bin tl lik sistemimde hatadan hataya atlıyom.ben

DarkLife

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Sakarya
test yapıcaksın, bilgisayarı bozmazsın merak etme dostum. 1080p de işlemcin çalışır hemde low ayarlarda kalırsan işlemcin darboğaz yapar, ayarları yükselt çözünürlüğü yükselt ekran kartın gayet güçlü.

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Knk madem denedin niye yazıyon onu anlamadım yazki yardımcı olan benim 100bin tl lik sistemimde hatadan hataya atlıyom.ben
İsterse 1 milyonluk olsUn insan üretimi hata olur birde bence sistemindeki sorun çözünürlük ve grafik ağır bişey yükleyip dene gta artık iyi bi oyun değil

chuckii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Meto
Bugun 6 gibi deneyip yazacağım.

İsterse 1 milyonluk olsUn insan üretimi hata olur birde bence sistemindeki sorun çözünürlük ve grafik ağır bişey yükleyip dene gta artık iyi bi oyun değil
Ağır diyorsunuzda ben kas gücü iyidir diye valorantta daha çok fps alayım diye aldım rx 7700xtyi. Bana valorant oynatmadiktan sonra ne işime yarayacak ?

test yapıcaksın, bilgisayarı bozmazsın merak etme dostum. 1080p de işlemcin çalışır hemde low ayarlarda kalırsan işlemcin darboğaz yapar, ayarları yükselt çözünürlüğü yükselt ekran kartın gayet güçlü.
Ben genede servise götüreceğim o fps droplar bana anormal geldi sizce win11 de kalayimmi yoksa win10a mi geçim yine win11 e geçince daha çok arttı.

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Onur Dogan
ne kadar depolama alanınız var ne kadarı boş? genelde hazır sistemler 512gb satılıyor ve 2-3 oyun yükleyince yer kalmıyor disk kaynaklı takılmalar meydana gelebiliyor.

Top Bottom