FPS oyunları oynuyorum klavye mouse ve mousepad alicam 3000 lira bütçem var ne alicagimi bilmiyorum birşeyler önerebilir misiniz
KABLOSUZ KULLANANDAN UYARI: kablosuzlar da gecikme yaşanıyor yalnız. 3 ms gecikme oluyor. Kablolu hemen algılıyor.Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz ( EXTRA PAKET )
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz Teknik Özellikler >Yüksek Performanslı PAW3395 Optik Sensör.>Hassas Amaç, Doğru Takip.>Yüksek Çözünürlüklü 26000DPI İzleme.>Ultra hafif tasarım.>Üç Modlu Bağlantı.>6 Düğmeli Proshop.connectgame.com.tr
DAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Siyah
DAREU EK75 Mekanik Oyuncu Klavyesi -2 taraflı RGB şerit - Dareu Dream Switch-Type-C -Mekanik Oyuncu Klavyesi Düzen %75 Ayar Düğmesi Her iki taraftaki ışık şeritlerinde 7 arka ışık modu + 3 aydınlatma modu Switch Dareu Dream'i Pre Lube ile Kullanım Keyfine Varın Ürün Açıklaması Bağlantı modu...shop.connectgame.com.tr
Şu ikisini çekerdim ben. Bilgin olsun iade/garanti yok gibi düşün, site o konularda sıkıntılı.
Dongle var bunda paketin içeriği çok zengin, 1ms gecikmesi. Ek olarak kablolu da kullanılıyor.KABLOSUZ KULLANANDAN UYARI: kablosuzlar da gecikme yaşanıyor yalnız. 3 ms gecikme oluyor. Kablolu hemen algılıyor.
O zaman okey. Eyvallah.Dongle var bunda paketin içeriği çok zengin, 1ms gecikmesi. Ek olarak kablolu da kullanılıyor.
Ben mouse kısmında g203 aldım ancak klavye kısmında emin değilim sanırsam gamepower ogre rgb almayı düşünüyorumBütçenizi bilmiyorum ama kullandığım EMPOUSA gayet iyi. RGB'si de var,
başka kullanılabilir tuşları var kenarda, baş parmağının uzanabileceği konumdalar.
(sol tarafta, kenarın sağ ve solunda iki tane tuş var, sekmelerde ileri geri yapılabiliyor)
500 küsür lira mı ne, kullandığım mouse.
Bana yetiyor ama sizi bilemem elbet.
Her şey gayet güzelde garanti olmadığı için almam büyük ihtimalleDelux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz ( EXTRA PAKET )
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz Teknik Özellikler >Yüksek Performanslı PAW3395 Optik Sensör.>Hassas Amaç, Doğru Takip.>Yüksek Çözünürlüklü 26000DPI İzleme.>Ultra hafif tasarım.>Üç Modlu Bağlantı.>6 Düğmeli Proshop.connectgame.com.tr
DAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Siyah
DAREU EK75 Mekanik Oyuncu Klavyesi -2 taraflı RGB şerit - Dareu Dream Switch-Type-C -Mekanik Oyuncu Klavyesi Düzen %75 Ayar Düğmesi Her iki taraftaki ışık şeritlerinde 7 arka ışık modu + 3 aydınlatma modu Switch Dareu Dream'i Pre Lube ile Kullanım Keyfine Varın Ürün Açıklaması Bağlantı modu...shop.connectgame.com.tr
Şu ikisini çekerdim ben. Bilgin olsun iade/garanti yok gibi düşün, site o konularda sıkıntılı.
Aynı klavyenin sadece beyaz rengi olanı da mevcut sitede.