Neler Yeni

Çözüldü✓ Fps sorunu ve ekran kartı önerisi

Batuhan1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Batuhan
Arkadaşlar bende asus h61 m-k anakartı var
İşlemcim İntel i3 3210
Ram 8
Ekran kartı amd raden 4850 1gb
Ekran kartını değiştirip amd raden rx 550 almak istiyorum fpsde yükselme olurmu veya işlemciyide değiştirmem gerekirmi
Ve benim power supley 230 watt ekran kartını değiştirirsem poweri arttırmam gerekirmi

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Fps'te çok iyi artış yaşarsın işlemcini de değiştirmene gerek yok rahatlıkla besleyecektir. RAM'i de 16 GB yaparsan şahane olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

PSU'yu görmemişim. PSU'yu değiştirmeniz gerekiyor. En az 350W olması iyi olur.

Batuhan1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fps'te çok iyi artış yaşarsın işlemcini de değiştirmene gerek yok rahatlıkla besleyecektir. RAM'i de 16 GB yaparsan şahane olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

PSU'yu görmemişim. PSU'yu değiştirmeniz gerekiyor. En az 350W olması iyi olur.
Teşekkürler hocam benim anakartın üstleri çalışmıyor sebebi ne olabilir klavyeyi takıyorum ışıkları yanıyor ama yazmıyor mousdada aynısı oluyor

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Teşekkürler hocam benim anakartın üstleri çalışmıyor sebebi ne olabilir klavyeyi takıyorum ışıkları yanıyor ama yazmıyor mousdada aynısı oluyor
Üstleri çalışmıyor derken? USB girişlerinden bahsediyorsun sanırım. Klavye ve mouse'u kasanın ön tarafında USB girişi varsa oraya takıp deneyebilirsin. Anakartın USB girişleri fazla tozlanmışsa böyle bir sorunla karşılaşıyor olabilirsin. Başka bir sebebi varsa da bilemiyorum.

Batuhan1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üstleri çalışmıyor derken? USB girişlerinden bahsediyorsun sanırım. Klavye ve mouse'u kasanın ön tarafında USB girişi varsa oraya takıp deneyebilirsin. Anakartın USB girişleri fazla tozlanmışsa böyle bir sorunla karşılaşıyor olabilirsin. Başka bir sebebi varsa da bilemiyorum.
Önlerde sıkıntı yok onları kullanıyorumda arkalar acaba anakart güncelleme almadığı içinmi çalışmıyorki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,581
Üyeler
161,723
Son üye
Emir45
Top Bottom