Yardım Fransa'dan Gelen Kargo Hakkında

kailum

80+
Reaksiyon skoru
11
Merhaba,

Razer'a faremle ilgili bir sorun için ulaştım ve değişim ürünü göndermek istediler, Türkiye'ye gönderemeyecekleri için Fransa'daki bir abime gönderttim. Tanıdığım kargoyu aldıktan sonra bana gönderdi fakat gümrük ürünün adresime gelmesine izin vermedi. Tarafıma kağıt gönderildi ama kağıt bana ulaştığında onları aradığım zaman ürünün göndericisine iade edildiği söylendi. Gümrüğe çağırsalar da gitmem çok zor. Yol sadece git gel 6-7 saat sürüyor. Tekrar gönderseler kargoyu, dikkat etmek gereken nedir? Gümrüğe takılmamasını sağlayamaz mıyız? Normalde benim bildiğim ürün adresime gelir ve belli bir ödemesi çıkar onu öderiz.

Firma değişim ürününü doğrudan Türkiye'ye niye gönderemedi? Öyle olsaydı dediğin gibi adresine gelir belli bir miktar ödeme yapardın.

Firma değişim ürününü doğrudan Türkiye'ye niye gönderemedi? Öyle olsaydı dediğin gibi adresine gelir belli bir miktar ödeme yapardın.
Kargo gönderimi yapabilecekleri ülkeler arasında Türkiye'nin olmadığını söylediler. Daha önce kullandığım Logitech, Corsair ürünlerinde firmalar direkt adresime değişim ürünü gönderebilmişti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,186,250
Üyeler
188,221
Son üye
bkid
Geri