Neler Yeni

FRAPS Kasma Sorunu Çözümü Nedir ?

7171132

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
469
Merhabalar, sistemim RX 570 İ3 9100F. Full-size yaptığımda kaliteyi GTA Vice City gibi basit bir oyunda bile kasıyor ( deneyebileceğim en basit oyun oydu ). Half-size kasmıyor fakat çok kalitesiz. Çözümü nedir bunun acaba ? Frame Limit açık - kapalı farketmiyor.

Merhabalar, sistemim RX 570 İ3 9100F. Full-size yaptığımda kaliteyi GTA Vice City gibi basit bir oyunda bile kasıyor ( deneyebileceğim en basit oyun oydu ). Half-size kasmıyor fakat çok kalitesiz. Çözümü nedir bunun acaba ?
Başka bir program kullanmanız daha iyi olur.
FRAPS Bilgisayarınızı çok sömüren bir program, kasması donması ve takılması normal olarak sayılabilir, alternatif olarak Msi afterburner OBS tarzı program ile kayıt almanızı öneriyorum.

Başka bir program kullanmanız daha iyi olur.
FRAPS Bilgisayarınızı çok sömüren bir program, kasması donması ve takılması normal olarak sayılabilir, alternatif olarak Msi afterburner OBS tarzı program ile kayıt almanızı öneriyorum.
Hocam ben bu uygulamayı kullanacağım çözümünü biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim. Önerileriniz için teşekkürler.

Hocam ben bu uygulamayı kullanacağım çözümünü biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim. Önerileriniz için teşekkürler.
Kullandığınız ayarların ekran görüntüsünü atar mısınız ?

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    179.5 KB · Hit: 56
Screenshot_303.png

Ok ile gösterdiğim yeri 60 yapınız.
Ok ile gösterdiğim Half size yazan yere tıklayın.

Hocam gene kastı. Zaten 30 FPS olup kasıyor değil. 5 - 10 FPS oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 30 FPS video çekmek istiyorum orası ile alakası yok denedim. Half-size yaptığımda video çok kalitesiz oluyor.
Her oyunda mı kasma oluyor yoksa belli bir oyunda mı?

Geri