Ne hatası veriyor?merhaba yeni bir freedos bilgisayar aldım flasha ıso dosyasını kurdum herşeyini ayarladım yen pc ye takıp çalıstırıyorum kurulum baslıyor yüzde 36 ya gelince takılıyor ve hata veriyor anlayan varmı?
windows 11 yüklemesi başarısız olduNe hatası veriyor?
anlamadım hocam detay verebilirmisin biraz : D rufusda oyle bir ayar yok bildigimGeçen yeni alınan bir laptopta aynı problemi yaşadım. rufus üzerinden boot usb oluştururken microsoft hesabı kaldır ve tpm secure boot 2.0 kaldır seçeneğiyle yeniden format usb oluşturarak sorunu çözdüm.
windows 11 yüklemesi başarısız oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anlamadım hocam detay verebilirmisin biraz : D rufusda oyle bir ayar yok bildigim
Hangi pcmerhaba yeni bir freedos bilgisayar aldım flasha ıso dosyasını kurdum herşeyini ayarladım yen pc ye takıp çalıstırıyorum kurulum baslıyor yüzde 36 ya gelince takılıyor ve hata veriyor anlayan varmı?
pc yeni rufusdada ayrıyetten bir ayar yapmadım hiçbirseye dokunmadım yaniBöyle flash belleği sıfırla (NTFS yazdır), ondan sonra Rufus ile ISO'yu tekrar yazdır. TPM 2.0, Secure Boot gibi özellikler açık mı?Rehber: CMD ile flash bellek nasıl formatlanır?
CMD'yi açınız. Açılan CMD ekranına diskpart yazınız. Yine aynı ekrana list disk yazınız. Önünüze çıkan listede belleğinizi bulup select disk x x=USB disk numarası yazınız. Örnek olarak: select disk 1 CMD ekranına clean yazınız. Yine aynı CMD ekranına create partition primary yazınız. Disk 32 GB...techolay.net
lenovo loqHangi pc
2 sini işaretlememmi gerekiyorAlıntıyı görüntüle
Bunu yaparsan sorun çözülür.
zaten işaretliymiş onlarAlıntıyı görüntüle
Bunu yaparsan sorun çözülür.