Neler Yeni

Freesync full açık mı olmalı?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Benim monitörde freesync ayarı var. Çok oyun oynayan birisiyim, freesync'nin oyun için iyi bişey olduğunu duymuştum. Freesync'yi ayarlardan 'Off-Basic-Extended' Var. Hangisini seçeyim?

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
yırtılmaları ve kare atlamalarını önler açtığında gözle görülür fark göreceksin açık kalmasını öneririm

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
FPS oyunlarında açık kalması doğru değil. Çünkü yırtılmaları önlemek için gecikme ms değerini yükseltiyor. Online FPS oyunları oynarken özellikle csgo kesinlikle kapalı tut.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Benim monitörde freesync ayarı var. Çok oyun oynayan birisiyim, freesync'nin oyun için iyi bişey olduğunu duymuştum. Freesync'yi ayarlardan 'Off-Basic-Extended' Var. Hangisini seçeyim?
rekabetçi oyunlarda kapatman daha iyi olur. az da olsa input lag yapıyor. hikayeli oyunları güzelleştiriyor, rekabetçi oyunda dezavantaj sağlıyor.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
FPS oyunlarında açık kalması doğru değil. Çünkü yırtılmaları önlemek için gecikme ms değerini yükseltiyor. Online FPS oyunları oynarken özellikle csgo kesinlikle kapalı tut.
tepkime olarak ben pek bi fark göremedim çok yırtılma oluyordu çoklu örneklemeyi açınca gidiyordu ama bu seferde mousu döndürünce çok yavaş olduğunu fark ettim freesunc açınca düzeldi yırtılma vs varsa açılmalı yırtılmalar çok rahatsız ediyor beni
Mesaj otomatik birleştirildi:

benm monitör 144 hz
extended açabilirsin tepkime olarak çok fark ederse kapatırsın

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
tepkime olarak ben pek bi fark göremedim çok yırtılma oluyordu çoklu örneklemeyi açınca gidiyordu ama bu seferde mousu döndürünce çok yavaş olduğunu fark ettim freesunc açınca düzeldi yırtılma vs varsa açılmalı yırtılmalar çok rahatsız ediyor beni
Mesela araba yarışı vs oynarken film izlerken hikayeli bişeyler oynarken açılmalı. Bende Açıyorum zaten. Ama fps oyunlarında açılmaz. Açılmamalı. Ha oyunu zevkine oynuyorsan günde 1 maç flaan atıyorsadn mesela csde aç. Ama ben ciddi şekilde kazanmak içni oynadığım için diğer rakiplerden daha dezavantajlı olmamak için açıyorum.

Top Bottom