Neler Yeni

fsp hv pro 550w vs corsair vs 550w

rayleigh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yunus emre aktaş
Öncelikle merhabalar, şöyle ki şu an universite sinavina hazirlaniyorum (yks 2021'e)bilgisayarim 2 gun once bozuldu PSU'dan kaynakli, ben de bircok işimi bilgisayar uzerinden goruyordum yani gerek ders videolari, gerek okuma (oyun oynamak için kullanmiyorum, onceden kullaniyordum ancak sinav senesi sildim tum oyunlari yani:D) ancak yeni PSU alirken de ileriye dönük bir PSU alayim diyorum şu anki sistemim dusuk bir sistem ama sinav sonrasi donanimlarimi yukseltmeyi dusunuyorum fakat hani orta halli bir PC haline getireceğim. Şu anki PC donanimlarim şöyle:

-Zotac GT1030 GDDR5 2 GB 64 Bit NVIDIA GeForce DX12 ekran kartı.
-Intel'i 3 islemci(2013 yilinda toplamistik PC'yi hangi model bilmiyorum ancak o yilin en yenisiydi)
-4 GB RAM.
-1 TB harddisk.
-Thermal Master 350W PSU(7 yil iyi bile dayandi )
-kasa (Cooler Master 335U)

Benim aklimda şu PSU var:
[/URL]
fiyat/performans olarak muadillerine gore daha iyi buldum kendilerini
bir de şu arkadas var
ancak bu arkadasin kronik bir ses problemi oldugu soyleniyor o yuzden fsp'ye biraz daha yakinim
bu fiyata bundan daha iyi modeller varsa belirtebilirseniz çok berhudar olurum.
Bir de bu incehesap.com sitesi guvenilir mi daha once hiç alisveris yapmadim kendisinden, bu sitede Gaming geceleri, MaxiPuan muhabbetleri falan varmis bilen varsa bu konulari aydinlatabilir mi? Yani bu attigim linkte ki cihazi en aza kapatabilecegim yakinlarda bir indirim varsa haberdar ederseniz cok makbule gecer(iyice yaslilara döndüm yav:D)

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Hocam vs550 sorunsuz bir model ses sorunu falan yok kullanıyorum ama neden bu kadar ucuz şaşırdım. Hem de vatanda? Fsp yerine corsair alırdım fsp şık durmuyor kabloları örgüsüz bu yüzden ucuz çünkü fsp normalde son derece iyi bir firmadır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2018 model yazılmış yani sorunsuz modeli zaten resimde de yazısı Gri renkli.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Öncelikle merhabalar, şöyle ki şu an universite sinavina hazirlaniyorum (yks 2021'e)bilgisayarim 2 gun once bozuldu PSU'dan kaynakli, ben de bircok işimi bilgisayar uzerinden goruyordum yani gerek ders videolari, gerek okuma (oyun oynamak için kullanmiyorum, onceden kullaniyordum ancak sinav senesi sildim tum oyunlari yani:D) ancak yeni PSU alirken de ileriye dönük bir PSU alayim diyorum şu anki sistemim dusuk bir sistem ama sinav sonrasi donanimlarimi yukseltmeyi dusunuyorum fakat hani orta halli bir PC haline getireceğim. Şu anki PC donanimlarim şöyle:

-Zotac GT1030 GDDR5 2 GB 64 Bit NVIDIA GeForce DX12 ekran kartı.
-Intel'i 3 islemci(2013 yilinda toplamistik PC'yi hangi model bilmiyorum ancak o yilin en yenisiydi)
-4 GB RAM.
-1 TB harddisk.
-Thermal Master 350W PSU(7 yil iyi bile dayandi )
-kasa (Cooler Master 335U)

Benim aklimda şu PSU var:
[/URL]
fiyat/performans olarak muadillerine gore daha iyi buldum kendilerini
bir de şu arkadas var
ancak bu arkadasin kronik bir ses problemi oldugu soyleniyor o yuzden fsp'ye biraz daha yakinim
bu fiyata bundan daha iyi modeller varsa belirtebilirseniz çok berhudar olurum.
Bir de bu incehesap.com sitesi guvenilir mi daha once hiç alisveris yapmadim kendisinden, bu sitede Gaming geceleri, MaxiPuan muhabbetleri falan varmis bilen varsa bu konulari aydinlatabilir mi? Yani bu attigim linkte ki cihazi en aza kapatabilecegim yakinlarda bir indirim varsa haberdar ederseniz cok makbule gecer(iyice yaslilara döndüm yav:D)
Mükemmel fiyat, VS550 tercih ederdim.

rayleigh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yunus emre aktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam vs550 sorunsuz bir model ses sorunu falan yok kullanıyorum ama neden bu kadar ucuz şaşırdım. Hem de vatanda? Fsp yerine corsair alırdım fsp şık durmuyor kabloları örgüsüz bu yüzden ucuz çünkü fsp normalde son derece iyi bir firmadır.

2018 model yazılmış yani sorunsuz modeli zaten resimde de yazısı Gri renkli.
Mükemmel fiyat, VS550 tercih ederdim.
hocam benim kafamin takildigi nokta da bu

ayni marka ayni model 500 liraya da satiliyor
https://www.itopya.com/corsair-vs-serisi-vs550-550w-80plus-psu/
ayni marka ayni model 339 liraya da satiliyor
yani sacma,garip bir ucuzluk var ve bu beni epeyce bir suphelendiryo yani bu kadar ucuza satmalarinda bir bit yeniği aramiyor degilim.

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
hocam benim kafamin takildigi nokta da bu

ayni marka ayni model 500 liraya da satiliyor
https://www.itopya.com/corsair-vs-serisi-vs550-550w-80plus-psu/
ayni marka ayni model 339 liraya da satiliyor
yani sacma,garip bir ucuzluk var ve bu beni epeyce bir suphelendiryo yani bu kadar ucuza satmalarinda bir bit yeniği aramiyor degilim.
Vatan olmasaydı hiç şüphem olmazdı ama vatan neden ucuza satıyor anlamadım. Bi sorun olamaz istiyorsanız konu açın Vatan ile alakalı. Psuyu iade etme şansınız da var bi sıkıntı çıkmaz. Demek ki vatan da ucuz şey satabiliyormuş :D Bu arada corsairin o psusu zaten düz 500 etmez biraz daha indirim lazım.

rayleigh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yunus emre aktaş
Vatan olmasaydı hiç şüphem olmazdı ama vatan neden ucuza satıyor anlamadım. Bi sorun olamaz istiyorsanız konu açın Vatan ile alakalı. Psuyu iade etme şansınız da var bi sıkıntı çıkmaz. Demek ki vatan da ucuz şey satabiliyormuş :D Bu arada corsairin o psusu zaten düz 500 etmez biraz daha indirim lazım.
vatan bu kadar ucuz sattigi icin bir suphe mi duyuyorsunuz yani?
corsair vs550 nin teknik ozelliklerine de hicbir yere koymamislar anlamadim ki ancak youtubedan kutu aclisi videolarindan sunlari buldum
Corsair vs 550 12v kanalindan 528w veriyor Screenshot_2020-10-26-01-34-14.png
Screenshot_2020-10-26-01-34-14.png

Screenshot_2020-10-26-01-34-14.png
Fsp hv pro ise 12 v kanalindan 550w veriyor

Ekler

• Screenshot_2020-10-26-01-35-28.png
    Screenshot_2020-10-26-01-35-28.png
    775.1 KB · Hit: 47

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
vs 550 çok ucuz onu tercih edin.

rayleigh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yunus emre aktaş
siz nerden ve kaca almistiniz hocam?

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Corsair.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Yanlış hatırlamıyorsam C seviye bir PSU idi.

HV Pro hakkında net bir bilgi bulamadım, ben VS550 alırdım.

rayleigh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yunus emre aktaş
hocam siz corsair vs 550 psu'yu kullanan biri olarak memnun musunuz? ses problemi var mi onceki serilerde ki gibi? bir de nerden ve kaca almistiniz yazabilirseniz cok mutlu olurum

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
hocam siz corsair vs 550 psu'yu kullanan biri olarak memnun musunuz? ses problemi var mi onceki serilerde ki gibi? bir de nerden ve kaca almistiniz yazabilirseniz cok mutlu olurum
Kasanın içinde geldi ayriyetten almadım psudan memnunum ama büyük ihtimal bir şey takıldı arada takır takır ses geliyor :D açmaya üşeniyorum kasa çok toz tutabiliyor.

Kasanın içinde geldi ayriyetten almadım psudan memnunum ama büyük ihtimal bir şey takıldı arada takır takır ses geliyor :D açmaya üşeniyorum kasa çok toz tutabiliyor.
Düzelteyim fandan geliyor ses fandan geldiği belli yani psudan gelmiyor.

rayleigh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yunus emre aktaş
Yanlış hatırlamıyorsam C seviye bir PSU idi.

HV Pro hakkında net bir bilgi bulamadım, ben VS550 alırdım.
vs 550 çok ucuz onu tercih edin.
hocam dun de corsair vs 550 80+ psu uzerine bir konu actim forumda,orda da herkes fsp hv pro 550w 80+ daha iyi dedi anlamadim ki herkes farkli tellerden caliyor :D yok mu bu ikisini tam manasiyla kiyasliyacak bir baba yigit tum teknik ozelliklerini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,823
Üyeler
162,561
Son üye
spotiy
Top Bottom