Öncelikle merhabalar, şöyle ki şu an universite sinavina hazirlaniyorum (yks 2021'e)bilgisayarim 2 gun once bozuldu PSU'dan kaynakli, ben de bircok işimi bilgisayar uzerinden goruyordum yani gerek ders videolari, gerek okuma (oyun oynamak için kullanmiyorum, onceden kullaniyordum ancak sinav senesi sildim tum oyunlari yani) ancak yeni PSU alirken de ileriye dönük bir PSU alayim diyorum şu anki sistemim dusuk bir sistem ama sinav sonrasi donanimlarimi yukseltmeyi dusunuyorum fakat hani orta halli bir PC haline getireceğim. Şu anki PC donanimlarim şöyle:
-Zotac GT1030 GDDR5 2 GB 64 Bit NVIDIA GeForce DX12 ekran kartı.
-Intel'i 3 islemci(2013 yilinda toplamistik PC'yi hangi model bilmiyorum ancak o yilin en yenisiydi)
-4 GB RAM.
-1 TB harddisk.
-Thermal Master 350W PSU(7 yil iyi bile dayandi )
-kasa (Cooler Master 335U)
Benim aklimda şu PSU var:
[/URL]
fiyat/performans olarak muadillerine gore daha iyi buldum kendilerini
bir de şu arkadas var
ancak bu arkadasin kronik bir ses problemi oldugu soyleniyor o yuzden fsp'ye biraz daha yakinim
bu fiyata bundan daha iyi modeller varsa belirtebilirseniz çok berhudar olurum.
Bir de bu incehesap.com sitesi guvenilir mi daha once hiç alisveris yapmadim kendisinden, bu sitede Gaming geceleri, MaxiPuan muhabbetleri falan varmis bilen varsa bu konulari aydinlatabilir mi? Yani bu attigim linkte ki cihazi en aza kapatabilecegim yakinlarda bir indirim varsa haberdar ederseniz cok makbule gecer(iyice yaslilara döndüm yav)
-Zotac GT1030 GDDR5 2 GB 64 Bit NVIDIA GeForce DX12 ekran kartı.
-Intel'i 3 islemci(2013 yilinda toplamistik PC'yi hangi model bilmiyorum ancak o yilin en yenisiydi)
-4 GB RAM.
-1 TB harddisk.
-Thermal Master 350W PSU(7 yil iyi bile dayandi )
-kasa (Cooler Master 335U)
Benim aklimda şu PSU var:
[/URL]
fiyat/performans olarak muadillerine gore daha iyi buldum kendilerini
bir de şu arkadas var
CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 550W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 550W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
bu fiyata bundan daha iyi modeller varsa belirtebilirseniz çok berhudar olurum.
Bir de bu incehesap.com sitesi guvenilir mi daha once hiç alisveris yapmadim kendisinden, bu sitede Gaming geceleri, MaxiPuan muhabbetleri falan varmis bilen varsa bu konulari aydinlatabilir mi? Yani bu attigim linkte ki cihazi en aza kapatabilecegim yakinlarda bir indirim varsa haberdar ederseniz cok makbule gecer(iyice yaslilara döndüm yav)