Neler Yeni

FSP HYDRO K Serisi Sesli Mi?

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

caglaracikmese

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
@oguzhnsrmn ses konusunda sıkıntı yaşıyordu, garantiye gönderecekmiş.
Aslında çok garip. Bu PSU kardeşi AHBC’ye göre 12-5V kanalını daha dengede tutabilecek bir PSU ve grup düzenlemeli olmasına rağmen, watt kaybı sadece AHBC’ye göre değil, çoğu PSU’ya göre az.
İç yapısına da baktım, kaliteli ve bir tık daha uğraşılmış duruyor. Nikel kaplı bobinleri falan var.
Kapasitörünü henüz bulamadım, birazdan tekrar bakacağım ama AHBC’den iyidir net. Fakat kardeşi AHBC o kadar çok sessiz çalışıyor ki, eğilip bir kaç kere fanı çalışıyor mu diye baktığımı hatırlıyorum. FSP güç kaybı az olsun, iç yapısı güzel olsun derken, fan kalitesini bozmuş herhalde.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Aslında çok garip. Bu PSU kardeşi AHBC’ye göre 12-5V kanalını daha dengede tutabilecek bir PSU ve grup düzenlemeli olmasına rağmen, watt kaybı sadece AHBC’ye göre değil, çoğu PSU’ya göre az.
İç yapısına da baktım, kaliteli ve bir tık daha uğraşılmış duruyor. Nikel kaplı bobinleri falan var.
Kapasitörünü henüz bulamadım, birazdan tekrar bakacağım ama AHBC’den iyidir net. Fakat kardeşi AHBC o kadar çok sessiz çalışıyor ki, eğilip bir kaç kere fanı çalışıyor mu diye baktığımı hatırlıyorum. FSP güç kaybı az olsun, iç yapısı güzel olsun derken, fan kalitesini bozmuş herhalde.
Sanmam hocam öyle olsa ürün yorumlarında da olurdu bence tek ürünle alakalı olma ihtimali daha fazla. İkisi de kovanlı fan hemde.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Başka birinde duydun mu böyle bir sorun?
Screenshot_2020-12-17-10-40-26-84.jpg
Screenshot_2020-12-17-10-40-26-84.jpg
Screenshot_2020-12-17-10-40-02-47.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben sese alıştım artık benim için dert değil Instagram verirseniz sesini atarım ses kaydı olarak.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
İkiside 2 yıl öncenin. Acaba düzeltilmiş olabilir mi? Yorumlarda sessiz ve iyi kaliteli ürün yazmışlar, 5 yıl'da garanti var garip:

z.furkandenizhan

80+ Bronze
Merhaba.
FSP HYDRO K Serisi Sesli Mi?
Fanları daima çalışıyor ne kadar smart fan dense de bir etkisini göremedim. fanın arasına kağıt sıkıştırıp susturuyorum bende

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Top Bottom