baltazar
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Dahası
Merhaba.
FSP HYDRO K Serisi Sesli Mi?
Fandan dolayı mı coil whine mı_?@oguzhnsrmn ses konusunda sıkıntı yaşıyordu, garantiye gönderecekmiş.
Fandan dolayı demişti.Fandan dolayı mı coil whine mı_?
Aslında çok garip. Bu PSU kardeşi AHBC’ye göre 12-5V kanalını daha dengede tutabilecek bir PSU ve grup düzenlemeli olmasına rağmen, watt kaybı sadece AHBC’ye göre değil, çoğu PSU’ya göre az.@oguzhnsrmn ses konusunda sıkıntı yaşıyordu, garantiye gönderecekmiş.
Sanmam hocam öyle olsa ürün yorumlarında da olurdu bence tek ürünle alakalı olma ihtimali daha fazla. İkisi de kovanlı fan hemde.Aslında çok garip. Bu PSU kardeşi AHBC’ye göre 12-5V kanalını daha dengede tutabilecek bir PSU ve grup düzenlemeli olmasına rağmen, watt kaybı sadece AHBC’ye göre değil, çoğu PSU’ya göre az.
İç yapısına da baktım, kaliteli ve bir tık daha uğraşılmış duruyor. Nikel kaplı bobinleri falan var.
Kapasitörünü henüz bulamadım, birazdan tekrar bakacağım ama AHBC’den iyidir net. Fakat kardeşi AHBC o kadar çok sessiz çalışıyor ki, eğilip bir kaç kere fanı çalışıyor mu diye baktığımı hatırlıyorum. FSP güç kaybı az olsun, iç yapısı güzel olsun derken, fan kalitesini bozmuş herhalde.
Fan sesli çalışıyor cızırtı filan yokFandan dolayı mı coil whine mı_?
Başka birinde duydun mu böyle bir sorun?
İkiside 2 yıl öncenin. Acaba düzeltilmiş olabilir mi? Yorumlarda sessiz ve iyi kaliteli ürün yazmışlar, 5 yıl'da garanti var garip:
Hocam yazdım sana Instagram’dan.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben sese alıştım artık benim için dert değil Instagram verirseniz sesini atarım ses kaydı olarak.
Fanları daima çalışıyor ne kadar smart fan dense de bir etkisini göremedim. fanın arasına kağıt sıkıştırıp susturuyorum bendeMerhaba.