🔥İndirim FSP VITA 850GM Güç Kaynağı - 5.750TL

Satriani

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,556

PSU fiyatları sürekli yukarıya giderken ihtiyacı olan varsa bakabilir, bugün için en düşük fiyat.

51K2kem+ZZL._AC_SL1000_.webp

Bunun yerine bu alınabilir.

Tercih meselesi tabii.
Kendi klasmanına göre indirimde, ben Enermax'a çok sıcak değilim.

EE Bilişim diye bi' şey hiç duymadım, güvenilir mi bu satıcı?
Arada 450TL fark var (EE Trendyol) / Amazon ve component olarak hiç bi' ekstrası olduğunu düşünmüyorum.

asd.webp

Adsız.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınmaz, gereksiz pahalı.
Var mı önerebileceğin, full modüler 850W

Ekler

• asd.webp
    asd.webp
    6.3 KB · Hit: 27
  • Adsız.webp
    Adsız.webp
    9.7 KB · Hit: 24
Son düzenleme:
EE Bilişim diye bi' şey hiç duymadım, güvenilir mi bu satıcı?
Arada 450TL fark var (EE Trendyol) / Amazon ve component olarak hiç bi' ekstrası olduğunu düşünmüyorum.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Var mı önerebileceğin, full modüler 850W
Adam 1200W DFX paylaşmış daha ötesine gerek var mı? senin enermax a ''sıcak olmaman'' DFX serisinin paylaştığın PSU dan fersah fersah daha kaliteli olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Adam 1200W DFX paylaşmış daha ötesine gerek var mı? senin enermax a ''sıcak olmaman'' DFX serisinin paylaştığın PSU dan fersah fersah daha kaliteli olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Paylaştığım PSU'dan fersah kaliteli mi? Düne kadar hiç biriniz Enermax diye bi' şey bilmiyodu, ne zaman satış için HYPE'landı; üstüne de indirim geldi herkes Enermax'cı oldu. Yaşınız kaç kardeşim sizin? Ben Enermax'ın piyasaya ilk girdiği zamanları da biliyorum. Burada gereksiz Fanboy'luk yapmayın. 2 sene sonra o Enermax alanları burada bekliyor olacağım...

Bak yukarıda veri de attım. Link attım, site attım...

Paylaştığım PSU'dan fersah kaliteli mi? Düne kadar hiç biriniz Enermax diye bi' şey bilmiyodu, ne zaman satış için HYPE'landı; üstüne de indirim geldi herkes Enermax'cı oldu. Yaşınız kaç kardeşim sizin? Ben Enermax'ın piyasaya ilk girdiği zamanları da biliyorum. Burada gereksiz Fanboy'luk yapmayın. 2 sene sonra o Enermax alanları burada bekliyor olacağım...
Yaş mı? 34 yeterli mi abi? :D enermax diye bir şey bilmiyormuşuz, yaşın kadar donanım gördüm kim diyor enermax bilinmiyor diye? senin gibi sonradan görme donanımcılar bilmiyor olabilir.

''The Enermax Revolution D.F. X is another great power supply from one of the best known names in the PC sector''

Bak az ingilizcen varsa bu kitguru incelemesinden bir alıntı. Aynen kardeşim düne kadar kimse enermax bilmiyordu, 2 sene sonra tüm enermax psu lar milletin elinde patlayacak herifin kafaya bak :D

Adam DFX i enermax ın ürettiğini sanıyor cidden yazık bir de bilmiş bilmiş konuşuyor :D o çok iyi sandığın asus, msi, giga, corsair gibi markaların tüm psu larını cwt, superflower, sanr, flextronics, seasonic gibi markalar üretiyor araştır abicim araştır boş boş mesajlar atmayın şu forumda harbi cahilliğinizle baydınız.

Yaş mı? 34 yeterli mi abi? :D enermax diye bir şey bilmiyormuşuz, yaşın kadar donanım gördüm kim diyor enermax bilinmiyor diye? senin gibi sonradan görme donanımcılar bilmiyor olabilir.

''The Enermax Revolution D.F. X is another great power supply from one of the best known names in the PC sector''

Bak az ingilizcen varsa bu kitguru incelemesinden bir alıntı. Aynen kardeşim düne kadar kimse enermax bilmiyordu, 2 sene sonra tüm enermax psu lar milletin elinde patlayacak herifin kafaya bak :D

Adam DFX i enermax ın ürettiğini sanıyor cidden yazık bir de bilmiş bilmiş konuşuyor :D o çok iyi sandığın asus, msi, giga, corsair gibi markaların tüm psu larını cwt, superflower, sanr, flextronics, seasonic gibi markalar üretiyor araştır abicim araştır boş boş mesajlar atmayın şu forumda harbi cahilliğinizle baydınız.
Değil abicim ben 38 yaşındayım, o yüzden benim yaşım kadar donanım görme ihtimalin zaten sıfır, senin sadece internetten video izleyip kimin ne ürettiğini buraya atacak kadar sığ bi' insan olduğun çok belli zaten.

Bi' de saçma sapan ingilizce alıntı yapmış, senin ' My name is' den öteye gidecek ingilizcen yok neyin alıntısını yapıyosun, attığın şeyi ben google çeviri olmadan anlıyorum zaten. Bahsettiğin üretici firmaların ne olduğunu ben bilmiyorum da, bi' tek sen biliyosun koca forumda.

Size gerçekten acıyorum ya, muhtemelen 34 yaşında falan da değilsin zaten, ergenliğin zihnini yazıya dökmenden bile belli oluyor.
Bi' de saçma sapan her yere gülücük koymuş.

Bu foruma bu saatten sonra hiç bir şekilde ne paylaşım ne de yardım amaçlı yorum yapmıyorum; gerçekten ihtiyacı olan özelden mesaj atıp fikir alabilir.

tartışmaya ne gerek var beyler ya chill :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,844
Üyeler
184,508
Son üye
Ultimate
Geri