Neler Yeni

Full beyaz sistem dizecem bir konuda fikriniz lazım yardım lütfen

medusa1

80+
Arkadaşlar şuan arctic II 360 mm kullanıyorum fakat zamanında bunu alırken siyah almıştım. Yeni kasa toplayacam her şey beyaz olacak içindekilerin. Bu sıvı soğutucuyu kullanmaya devam mı edeyim sizce yoksa bunu satıp beyaz sıvı soğutucu mu alsam iyi olur ? Siz olsaydınız ne yapardınız yani onu soruyorum aslında. Performans olarak gayet iyi , tek eksisi siyah olması. Komple beyaz kasanın içinde sırıtacak yani öyle kötü bir yanı var. Ama sırf beyaz değil diye de satıp yeni bir sıvı soğutucu alır mıydınız siz ?

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Mirhan Yalçın
Ben kullanırdım, eninde sonunda miladı bitince değiştireceksin sonuçta.

medusa1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben kullanırdım, eninde sonunda miladı bitince değiştireceksin sonuçta.
hocam ben de tam olarak bunu merak ediyordum. miladı bitince derken neyi kastettiniz ? Ben şöyle zannediyorum. Şuanki sıvı soğutucum AM5 destekliyor. Bir sonraki sistem yükselteceğim zaman AM6 çıkmış olacak. Eğer soket aynı kalırsa onu da destekler tabi fakat soket değişirse haliyle bunun soketi o işlemciye uymayacak dimi ? Yani sıvı soğutucuyu değiştirmem gerekecek.

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Mirhan Yalçın
hocam ben de tam olarak bunu merak ediyordum. miladı bitince derken neyi kastettiniz ? Ben şöyle zannediyorum. Şuanki sıvı soğutucum AM5 destekliyor. Bir sonraki sistem yükselteceğim zaman AM6 çıkmış olacak. Eğer soket aynı kalırsa onu da destekler tabi fakat soket değişirse haliyle bunun soketi o işlemciye uymayacak dimi ? Yani sıvı soğutucuyu değiştirmem gerekecek.
Milad derken kullanım süresinden bahsediyorum tabi benim için görüntü önemli değil senin için görüntü önemliyse kafana göre yap.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,313
Üyeler
160,371
Son üye
algormat
Top Bottom