Neler Yeni

furmark 10 sanıyede 85 derece olup kapanıyor nedendir

cureshoot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
mehmetcan bayır
selamlar arkadaslar
asus gts 450 ekran kartım var yenı aldım
cs go valorant lol knight online vs oynuyorm 10 saat aktif oynuyorm ekran kartı 60 dereceyi geçmior
gayet memnunum performansından ama furmark açıyorm 30 saniye sürmeden 85 dereceyi geçiyo program kapanıyo :) nedendir bu
ekran kartı ısıl işlem mi görmüş yada baska bi sebebi varmı ? ? NOT TERMAL MACUNU YENİ DEĞİŞTİRDİM

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,100
İsim
Cicikuş
selamlar arkadaslar
asus gts 450 ekran kartım var yenı aldım
cs go valorant lol knight online vs oynuyorm 10 saat aktif oynuyorm ekran kartı 60 dereceyi geçmior
gayet memnunum performansından ama furmark açıyorm 30 saniye sürmeden 85 dereceyi geçiyo program kapanıyo :) nedendir bu
ekran kartı ısıl işlem mi görmüş yada baska bi sebebi varmı ? ? NOT TERMAL MACUNU YENİ DEĞİŞTİRDİM
Furmark gereğinden fazla yüke sokuyor kartı. Yani hiçbir yerde furmarktaki kullanım değerimi görebileceğinizi sanmıyorum.

cureshoot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
mehmetcan bayır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Furmark gereğinden fazla yüke sokuyor kartı. Yani hiçbir yerde furmarktaki kullanım değerimi görebileceğinizi sanmıyorum.
ama kartta sorun oldugu kesın knk ya . tarihi eser ekran kartlarıyla furmarkı açıyorm kapanmıyo bu kartla açınca program hata verıp kapanıyo :D

Top Bottom