başka bir ayar indirip kullanmayı denedin mi yoksa sadece dediğinimi mi indirmiyor bendede g pro x varG Pro x kulaklığımda G Hub programında BG adlı hazır bir ayarı indirip ekleyemiyorum yani gözükmüyor yardımcı olursanız sevinirim.
bazıları inmiyor anlayamadım daha bugün aldım ve mikrofon olarak güzel bi ayar bulamadım maalesef rahatsız oldum :/başka bir ayar indirip kullanmayı denedin mi yoksa sadece dediğinimi mi indirmiyor bendede g pro x var
BEN pro x / pro gaming config kullanıyorum güzel bir ayar
üründe sıkıntı olabilir bende böyle sıkıntılar olmamıştı ghub son sürümde mi peki eğer öyle değilse sıkıntı var iade et derim ama g pro x gerçekten iyi kendimden biliyorumBazıları iniyor bazıları inmiyor anlayamadım daha bugün aldım ve mikrofon olarak güzel bi ayar bulamadım maalesef rahatsız oldum :/
Mesaj otomatik birleştirildi:
bazıları inmiyor anlayamadım daha bugün aldım ve mikrofon olarak güzel bi ayar bulamadım maalesef rahatsız oldum :/
iade edilecek durum yoktur bence dostum çünkü yazılımsal olarak problem var kulaklıkta değil ki problemüründe sıkıntı olabilir bende böyle sıkıntılar olmamıştı ghub son sürümde mi peki eğer öyle değilse sıkıntı var iade et derim ama g pro x gerçekten iyi kendimden biliyorum
son sürümünü nereden indirebilirim?üründe sıkıntı olabilir bende böyle sıkıntılar olmamıştı ghub son sürümde mi peki eğer öyle değilse sıkıntı var iade et derim ama g pro x gerçekten iyi kendimden biliyorum
güncelleme geldimi uygulamayı açarken diyor kankam güncelleme var diyeiade edilecek durum yoktur bence dostum çünkü yazılımsal olarak problem var kulaklıkta değil ki problem
Mesaj otomatik birleştirildi:
son sürümünü nereden indirebilirim?
al teşekkür edersinG Pro x kulaklığımda G Hub programında BG adlı hazır bir ayarı indirip ekleyemiyorum yani gözükmüyor yardımcı olursanız sevinirim.