Neler Yeni

G pro x kulaklığım var fakat bir sorun var

emrardo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emir Özel
G Pro x kulaklığımda G Hub programında BG adlı hazır bir ayarı indirip ekleyemiyorum yani gözükmüyor yardımcı olursanız sevinirim.

Yiğit Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Yiğit Emre Durmuş
G Pro x kulaklığımda G Hub programında BG adlı hazır bir ayarı indirip ekleyemiyorum yani gözükmüyor yardımcı olursanız sevinirim.
başka bir ayar indirip kullanmayı denedin mi yoksa sadece dediğinimi mi indirmiyor bendede g pro x var
BEN pro x / pro gaming config kullanıyorum güzel bir ayar

emrardo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emir Özel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazıları iniyor bazıları inmiyor anlayamadım daha bugün aldım ve mikrofon olarak güzel bi ayar bulamadım maalesef rahatsız oldum :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

başka bir ayar indirip kullanmayı denedin mi yoksa sadece dediğinimi mi indirmiyor bendede g pro x var
BEN pro x / pro gaming config kullanıyorum güzel bir ayar
bazıları inmiyor anlayamadım daha bugün aldım ve mikrofon olarak güzel bi ayar bulamadım maalesef rahatsız oldum :/

Yiğit Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Yiğit Emre Durmuş
Bazıları iniyor bazıları inmiyor anlayamadım daha bugün aldım ve mikrofon olarak güzel bi ayar bulamadım maalesef rahatsız oldum :/

bazıları inmiyor anlayamadım daha bugün aldım ve mikrofon olarak güzel bi ayar bulamadım maalesef rahatsız oldum :/
üründe sıkıntı olabilir bende böyle sıkıntılar olmamıştı ghub son sürümde mi peki eğer öyle değilse sıkıntı var iade et derim ama g pro x gerçekten iyi kendimden biliyorum

emrardo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emir Özel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
üründe sıkıntı olabilir bende böyle sıkıntılar olmamıştı ghub son sürümde mi peki eğer öyle değilse sıkıntı var iade et derim ama g pro x gerçekten iyi kendimden biliyorum
iade edilecek durum yoktur bence dostum çünkü yazılımsal olarak problem var kulaklıkta değil ki problem

son sürümünü nereden indirebilirim?

Yiğit Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Yiğit Emre Durmuş
iade edilecek durum yoktur bence dostum çünkü yazılımsal olarak problem var kulaklıkta değil ki problem

son sürümünü nereden indirebilirim?
güncelleme geldimi uygulamayı açarken diyor kankam güncelleme var diye

pudihudi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
pudi gudi

Ekler

• resim_2021-07-02_192226.png