🔥İndirim G29 Direksiyon 12 Bin TL Vatan

haklısın ama kardeşime pratik felan yaptırmam lazım ehliyet almadan önce biraz alışsın diye
Hocam tavsiye etmiyorum ehliyet için pratik için uygun değil o fren sertliğine alisirsa g29 d gerçekte insan zorlanıyor .d normal arabaya aliskinsa çok bozmaz ama

Hocam tavsiye etmiyorum ehliyet için pratik için uygun değil o fren sertliğine alisirsa g29 d gerçekte insan zorlanıyor .d normal arabaya aliskinsa çok bozmaz ama
valla kral 2 seçenek var ya arabamı verip pratik yaptırıcam yada g29 :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rampage ile kıyas edilmez bu set
hangisi daha iyi demeye çalışıyorsun anlayamadım ben :D

rampage leş diyore

rampage ile kıyas edilmez bu set
Zaten v902 modelini alıp test edip iade etmiş biriyim çöp gibi ürün sertlik vitesi kırıldı ilk gunden .d

Hocam arabayı ver pratik yaptır sen şahsi görüşüm tabii ben direksiyon setiylede calistim gereksiz sert ama ETS 2 de vs. gene kontrolü güzel g29 un

Zaten v902 modelini alıp test edip iade etmiş biriyim çöp gibi ürün sertlik vitesi kırıldı ilk gunden .d

Hocam arabayı ver pratik yaptır sen şahsi görüşüm tabii ben direksiyon setiylede calistim gereksiz sert ama ETS 2 de vs. gene kontrolü güzel g29 un
forzada test edebildin mi ? nasıl ordaki deneyimi

ben thrustmaster t300 alıcaktım fiyatı 26-27 ve viteside bir o kadar nerdeyse 16k ya vites mi olur full alınca bi 45k oluyor herhalde
ama hissiyat g29 dan daha güzel oda var moza özellikle off param olsada alsam seneye çekerim artık trustmaster yada moza

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,019
Üyeler
184,558
Son üye
metomeister
Geri