g4 sistem video da ki kadar fps alamıyorum

Direkt olarak birebir aynı FPS'leri alacak diye bir kaide yok ki. Bir kaç FPS yukarı ya da aşağı yönlü oynayabilir. Ayrıca RAM'ler 2133 MHz'de (stok hızda) çalışıyor olabilir.

Sıfırdan kendin format at orijinal oem key al birde bütün drivarları sürücüleri kur sorun gider

1646767973107.png

Buldum ayarları.

Eminim xmp de açık değildir
buyuk ihtimal degil cunku ne oldugunu bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Direkt olarak birebir aynı FPS'leri alacak diye bir kaide yok ki. Bir kaç FPS yukarı ya da aşağı yönlü oynayabilir. Ayrıca RAM'ler 2133 MHz'de (stok hızda) çalışıyor olabilir.
biliyorum ama cok fark var driver falan kurulmadı buyuk ihtimal onları kurucam simdş

tamam yapıyorum

biliyorum ama cok fark var driver falan kurulmadı buyuk ihtimal onları kurucam simdş

tamam yapıyorum
Hocam siz sistemi alıp direkt valorant lol ve csgo mu yüklediniz? başka hiçbir şey yapmadınız mı?

tamam yapıyorum
Babanız 100 TL vermişmi kurulum için bende Ankara Ayazında gece 1 den öğlen 3 e kadar bekledimde ayrıyetten 100 TL istediler mecbur kabul ettim oysaki netten alanlarada kurlu yollamışlar bedavaya

biostan xmp kilidini açtın mı bana geldiğinde ramler 2133mhz di
Babanız 100 TL vermişmi kurulum için bende Ankara Ayazında gece 1 den öğlen 3 e kadar bekledimde ayrıyetten 100 TL istediler mecbur kabul ettim oysaki netten alanlarada kurlu yollamışlar bedavaya
verdi

Hocam siz sistemi alıp direkt valorant lol ve csgo mu yüklediniz? başka hiçbir şey yapmadınız mı?
100 lira aldılar kurulum ve driver icin ben o yuzden hersey hazır diye dusunuyordum

verdi

100 lira aldılar kurulum ve driver icin ben o yuzden hersey hazır diye dusunuyordum
Bende öyle düşünüyordum beleşe yapmışlar netten alanlara boşa verdik 100 TL
Banada çarşamba alın dediler yarın gidip alıcam

Birde sırada konuştuğum amca senin baban büyük ihtimal çocuğu için bekliyordu ayakta kaç saat bekledi bizle beraber

• Beğen
Reaksiyonlar: mlhr
Bende öyle düşünüyordum beleşe yapmışlar netten alanlara boşa verdik 100 TL
Banada çarşamba alın dediler yarın gidip alıcam

Birde sırada konuştuğum amca senin baban büyük ihtimal çocuğu için bekliyordu ayakta kaç saat bekledi bizle beraber
evet buyuk ihtimal

Eminim xmp de açık değildir
yaptım sımdı abi

evet buyuk ihtimal

yaptım sımdı abi
ben yapılı gelıcek sandım driver ve kurulum icin para aldılar diye

Son düzenleme:
Geri