Neler Yeni

Gainward Phoenix kullanan var mı ?

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Sezer Aktaşlı
Gainward Phoenix kart satın aldım NVIDIA'yı da biraz yoklamak istedim DLSS 3.0 gelirse 3000 serisi fiyatları da uçar ihtimaline karşın biraz hızlı geçiş oldu. Fakat Gainwardın fanlarını bir türlü ayarlayamadım çok dengesiz hız değerleri var. 83 dereceye geldiği an hızı fırlıyor son vites ve 83 derece aşağısına düşürmeden çok sesli çalışıyor . 83 dereceye kadar ise ses yok nedense . Gainward Phoenix kullanan var mı ?

Biliyorum muhtemelen MSI Ventus kalitesinde bir model

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
Gainward Phoenix kart satın aldım NVIDIA'yı da biraz yoklamak istedim DLSS 3.0 gelirse 3000 serisi fiyatları da uçar ihtimaline karşın biraz hızlı geçiş oldu. Fakat Gainwardın fanlarını bir türlü ayarlayamadım çok dengesiz hız değerleri var. 83 dereceye geldiği an hızı fırlıyor son vites ve 83 derece aşağısına düşürmeden çok sesli çalışıyor . 83 dereceye kadar ise ses yok nedense . Gainward Phoenix kullanan var mı ?

Biliyorum muhtemelen MSI Ventus kalitesinde bir model
3000 serisi fiyatları uçmaz hatta dahada aşşağı inecek nvidia şu anda 3000 serisi stoklarını eritmek istiyor

fan ayarlarını msi afterburnerden ayarlamaya çalıştınmı ?

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Sezer Aktaşlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3000 serisi fiyatları uçmaz hatta dahada aşşağı inecek nvidia şu anda 3000 serisi stoklarını eritmek istiyor

fan ayarlarını msi afterburnerden ayarlamaya çalıştınmı ?

Ayarlamaya çalışsam da kendi kafasına göre fanlarını çalıştırıyor

Top Bottom