Şu an piyasası 42 bin tlPek indirim sayılmaz
Bir dahakine sana sorarız kardeşim. Kusura bakmaDün vatan ti superı 29,5 dan sattı. her önüne gelen konu açamamalı sıktı artık.
bide böyle üste çıkmaya çalışırlar tipik ergen davranışıBir dahakine sana sorarız kardeşim. Kusura bakma
Reis dikkatimi çekti de tüm konulara aynı şeyi yaziyorsun. İnsanlara biraz daha kırıcı davranmaman gerekir diye düşünüyorum. Arkadaş bilmiyo olabilir doğrusunu söylersin geçersin o da anlayışla karşılar diye düşünüyorum.Dün vatan ti superı 29,5 dan sattı. her önüne gelen konu açamamalı sıktı artık.
Ergen mi 25 yaşındayım kardeşim. Üste çıkmaya çalıştığım falan yok. İşine bak.bide böyle üste çıkmaya çalışırlar tipik ergen davranışı
Bence şuanda o davranışı sen sergiliyorsun laflarını karşındakini rencide etmeye çalışıyorsunbide böyle üste çıkmaya çalışırlar tipik ergen davranışı
doğrusunu söyledim zaten hiç bir şey yazmadan hatasını kabul edebilirdi ama mevuzuyu uzattıReis dikkatimi çekti de tüm konulara aynı şeyi yaziyorsun. İnsanlara biraz daha kırıcı davranmaman gerekir diye düşünüyorum. Arkadaş bilmiyo olabilir doğrusunu söylersin geçersin o da anlayışla karşılar diye düşünüyorum.