Neler Yeni

Galatasaray Beşiktaş Maçına Nereden Kolay Bilet Alırım

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Normalde maça gitmem ama yarınki bu maç için bir arkadaşımla gitmek için sözleştik. Daha önce Passolig vs. kullanmadım. En kolayından nasıl bilet bulup alabilirim. Bu al/sat siteleri var da bana pek güven vermedi. Yardımcı olabilecek tecrübeli biri var mıdır

r4NG3r

80+ Silver
Normalde maça gitmem ama yarınki bu maç için bir arkadaşımla gitmek için sözleştik. Daha önce Passolig vs. kullanmadım. En kolayından nasıl bilet bulup alabilirim. Bu al/sat siteleri var da bana pek güven vermedi. Yardımcı olabilecek tecrübeli biri var mıdır
biletler tükendi ve başka birine bilet devri kapalı yani ancak kulübe devreden olursa alabilirsiniz oda denk gelmesi zor

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
biletler tükendi ve başka birine bilet devri kapalı yani ancak kulübe devreden olursa alabilirsiniz oda denk gelmesi zor
geçen gün passolige üye olmaya çalıştım da o sıra baktım biletler tükenmiş hemen. başkasından para karşılığı bilet alsak giremez miyiz

şahin doğan

80+ Platinum
Bu dertler ile uğraşmamak için ben direk kombine aldım çünkü her maça gidebiliyorum.
Karaborsadan bilet alma derim evde izle daha iyi 2-3-5 katı fiyata satıyorlar karaborsada.

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu dertler ile uğraşmamak için ben direk kombine aldım çünkü her maça gidebiliyorum.
Karaborsadan bilet alma derim evde izle daha iyi 2-3-5 katı fiyata satıyorlar karaborsada.
Bilet devri kapalı diyor ya knk
bu biletalsat siteleri falan var onları kullandınız mı hiç. öyle dolandırıcılık gibi bi şikayet göremedim. valla aslında ben evden izlerdim de sırf arkadaşım için gitmek istiyorum yoksa ne işim olur evimde yatar izlerim

şahin doğan

80+ Platinum
Top Bottom