Galax 5070 ti bu fiyata alınır mı?

Ysfgms

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
286
Galax Geforce Rtx 5070 Ti 1-Click Oc White 16GB Gddr7 256 Bit Dlss 4 Ekran Kartı (57IZN6MDDNWH)

Taksitle alacağım, gaming genin kendi sitesinde 42k ama vade farksız taksit yok hepsiburadadan değer mi 6 taksit?

Öneri yapabilirsiniz ama beyaz olması gerekiyor.

Galax Geforce Rtx 5070 Ti 1-Click Oc White 16GB Gddr7 256 Bit Dlss 4 Ekran Kartı (57IZN6MDDNWH)

Taksitle alacağım, gaming genin kendi sitesinde 42k ama vade farksız taksit yok hepsiburadadan değer mi 6 taksit?

Öneri yapabilirsiniz ama beyaz olması gerekiyor.
Betaplus da zaten Gaming.gen.tr :)
Vade farksız görünümlü vade farkı koyuyorlar

Betaplus da zaten Gaming.gen.tr :)
Vade farksız görünümlü vade farkı koyuyorlar
Evet öyle gerçekten :D ya bi kaç gün önce alacaktım trendyolda 42kydı kredi kartının ekstresini bekleyeyim 3 gün dedim demez olaydım

Evet öyle gerçekten :D ya bi kaç gün önce alacaktım trendyolda 42kydı kredi kartının ekstresini bekleyeyim 3 gün dedim demez olaydım
2 fanlı bir ekran kartı için değmez.
Her ne kadar da gaming.gen.tr den defalarca sorunsuz alışveriş yapsam da, betaplus üzerinden pazaryerlerinde sattıkları ürünlerle ilgili çok fazla olumsuz dönüş oluyor, kullanılmış ürün gönderiyorlar diye

2 fanlı ekran kartına 47k verilmez bence git 9070xt al daha mantıklı

2 fanlı bir ekran kartı için değmez.
Her ne kadar da gaming.gen.tr den defalarca sorunsuz alışveriş yapsam da, betaplus üzerinden pazaryerlerinde sattıkları ürünlerle ilgili çok fazla olumsuz dönüş oluyor, kullanılmış ürün gönderiyorlar diye
Başkada 5070 ti yok sanırım beyaz fiyat uçuyor direkt

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,451
Üyeler
185,889
Son üye
HA1990
Geri