3 yılı rahat var.Hadi inşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3080 serisini alamam ryzen 5 3500x yetmez ona. Mecbur rtx 2070 falan alırım sanırım
Hocam 3 seneye neler neler olur... Ona kafa yorma sen.3080 serisini alamam ryzen 5 3500x yetmez ona. Mecbur rtx 2070 falan alırım sanırım
Tabi orası öyle kardeşim. Daha çok fps oyunları oynuyorumne beklediğine bağlı bende rx 480 var hala beni idare ediyor çoğu oyunu yüksek kalitede oynuyorum
dediğim gibi ne oynayacağına ne beklediğine bağlı
Olmadı işlemciyi R5 4600 alırsınHadi inşallah
3080 serisini alamam ryzen 5 3500x yetmez ona. Mecbur rtx 2070 falan alırım sanırım
uzun yıllar gider hocam ben en az 5 diyorumTabi orası öyle kardeşim. Daha çok fps oyunları oynuyorum
Fan temizliğini ne kadar da bir yapmalıyım?Hocam 3 seneye neler neler olur... Ona kafa yorma sen.
Kral valla efsane olur da işte biraz para biriktirelim bakalımOlmadı işlemciyi R5 4600 alırsın![]()
Çok sık yapmana gerek yok, 2-3 ayda bir yapabilirsin.Fan temizliğini ne kadar da bir yapmalıyım?
Kartın bakımlarını servisinde yaptır yoksa garanti dısı kalıyordu galiba.Fan temizliğini ne kadar da bir yapmalıyım?
Kral valla efsane olur da işte biraz para biriktirelim bakalımbu kartın bakımlarını nasıl yapayım