🔥İndirim 🔥🔥GALAX RTX 5070Tİ BEYAZ PEŞİN FİYATINA 9 TAKSİT VAR 41,299TL SON 1 YIL EN DİP🔥🔥

MelihSak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
177
Arkadaşlar öncelikle söylüyorum ben olsam gider bu paralara 9070xt alırım ama bazı arkadaşlar ısrarla NVİDİA tercih ettiği için paylaşıyorum!!

Satıcı iki site de de Gaming Gen TR
Amazon da bana taksit seçeneği vermedi kartım vakıfbank wolrd card tek çekim alacaksanız en uygun fiyat burada var 5070ti için.
1763046054716.webp

100 TL fazla olsun peşin fiyatına 9 taksit olsun derseniz trendyol da peşin fiyatına 9 taksit var benim kartıma vermedi ama çoğu kartta peşin 9 taksit var
1763046214222.webp

1763046503322.webp

Arkadaşlar öncelikle söylüyorum ben olsam gider bu paralara 9070xt alırım ama bazı arkadaşlar ısrarla NVİDİA tercih ettiği için paylaşıyorum!!

Satıcı iki site de de Gaming Gen TR
Amazon da bana taksit seçeneği vermedi kartım vakıfbank wolrd card tek çekim alacaksanız en uygun fiyat burada var 5070ti için.
Alıntıyı görüntüle
100 TL fazla olsun peşin fiyatına 9 taksit olsun derseniz trendyol da peşin fiyatına 9 taksit var benim kartıma vermedi ama çoğu kartta peşin 9 taksit var
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam sen o karttan kurtul, başka banka kart al :)

Güncelleme: Akakçe de world kartlara da peşin 3 taksit olduğu yazıyor amazon için ancak bende çıkmadı sanırım world yapıkredi kartlar için geçerli.
1763046818546.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sen o karttan kurtul, başka banka kart al :)
keşke keşke

axesse hepsiburada 12 taksit veriyor daha güzel bir şey alınır

çift fan alınmaz ulan sanki kart cayır cayır yanıyor ahahahha :D

alınmaz çift fan
ille de nvidia diyen adam alabilir çift fan olması dünyanın sonu anlamına gelmiyor hocam düşük watt çeken kartlar bunlar amd değil ki 9070xt gibi 330+ watt üstü çekmiyor öyle absürt sıcaklıklar görmüyorlar nvidia kartlar

Bayadır bu fiyat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ille de nvidia diyen adam alabilir çift fan olması dünyanın sonu anlamına gelmiyor hocam düşük watt çeken kartlar bunlar amd değil ki 9070xt gibi 330+ watt üstü çekmiyor öyle absürt sıcaklıklar görmüyorlar nvidia kartlar
Daha sıcak 5070ti?

Geri