Neler Yeni

Galaxy S21 Fe Gen2 vs Nothing Phone 1 vs Galaxy A36

Respiky

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,685
Bütçe
14000
iPhone XS Kullanıcısıydım yağmur altında telefonla konuşurken anakart kısa devre arızası verdi, yaklaşık 1.5 haftadır telefonsuzum. Çok bir bütçem yok kenarda az bir birikmişim vardı bu iki telefondan birini beğendim. Daha önce Galaxy S22 kullandım suya bile girdim hiçbir şey olmadı, iPhone ne dayanıksız cihazmış..

Kullandığın iPhone’un içinin açılmadığına emin misin? Su geçirmez bandını çekmeden tamir etmiş olabilirler.

Konu sorusuna gelince bence Nothing.

Nothing phone daha iyi bir tercih ama ip68 sertifikası yok .S22 ile yazdığın cihazları bir tutma aynı segment değiller. S21fe pil ve şarj performansı dışında iyidir. Ben olsam nothing tercih ederdim.

Kullandığın iPhone’un içinin açılmadığına emin misin? Su geçirmez bandını çekmeden tamir etmiş olabilirler.

Konu sorusuna gelince bence Nothing.
Sanmıyorum yani ikinci el aldım nihayetinde batarya %76 idi. Apple Servicecare uyarısı veriyordu Türkiye cihazıydı, satıcı içinin açılmadığını ve tamir görmediğini söylemişti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nothing phone daha iyi bir tercih ama ip68 sertifikası yok .S22 ile yazdığın cihazları bir tutma aynı segment değiller. S21fe pil ve şarj performansı dışında iyidir. Ben olsam nothing tercih ederdim.
En önem verdiğim nokta açıkcası Su ve Toz geçirmemesi çünkü günümüz Türkiye'sinde hayatta kalma çabası karşısında kendimi hangi işte hamallık yaparken bulacağımı şaşıyorum bazen

Sanmıyorum yani ikinci el aldım nihayetinde batarya %76 idi. Apple Servicecare uyarısı veriyordu Türkiye cihazıydı, satıcı içinin açılmadığını ve tamir görmediğini söylemişti
Apple sadece dayanıklı diyor herhangi bir garanti vermiyor. Su teması ile bozulan iphone fazla.

İmkan varsa A55 daha iyi olur. Nothing Phone 1 de iyi olur.
14K bütçeye hangisini önerirsiniz peki? İleride satmak model yükseltmek istiyorum, piyasaya göre değerlendirilirse

Galaxy A36'yı şuan Öğrenci kapsamında 14.700TL'ye alabiliyorum

256Gb modeli 13.999TL
a36 çok yeni bir telefon güzel olur. nothing 4 yıllık oldu :D

14K bütçeye hangisini önerirsiniz peki? İleride satmak model yükseltmek istiyorum, piyasaya göre değerlendirilirse
a36
a55 hakkında yorumum yok.

Bana da yardımcı olurmusun konu açmıştım bakan yok acil biraz

Ana kamerada ve SoC'ta Phone 1 daha iyi. Satma kısmı size kalmış, A36 tek seçenekse alınmaz değil.
Merhaba bana da yardımcı olur musunuz acaba birkaç gün içinde telefn almam lazm

Geri