Galaxy Watch 6 Astro Edition satıp normal saat almak mantıklı mı?

IBarış

80+
Reaksiyon skoru
16
Aralık ayında 6 bin TL'ye Galaxy Watch 6 Astro Edition 47mm saat almıştım, şu anki ikinci el fiyatları 7 bin TL'den başlıyor. Asıl sorum şu ki S24+, Buds 2 ve Watch 6 ile bir ekosistem kurdum ancak fark ettim ki saatin özelliklerini saate bakmak ve bazen de spor yaparken aktivite başlatmak dışında pek kullanmıyorum. Sizce ikinci elden satıp Swatch, Casio, Swiss Military vb. gibi markalardan normal saat almak mantıklı olur mu?

Tarzın klasik giyimse alacağın klasik saat şıklık katacaktır. Onun dışında klasik saat en azından tişört eşofman kombinli birisini yakışmaz.

Gshock fln alinabilir casio bence en fp saat

Tarzın klasik giyimse alacağın klasik saat şıklık katacaktır. Onun dışında klasik saat en azından tişört eşofman kombinli birisini yakışmaz.
Bu konuyu bende düşündüm de bilemiyorum, sadece saate bakan biri için akıllı saat mantıksız gelmeye başladı bana. Klasik tarz saat yerine Swatch'da silikon kayışlı çok tarz modeller de var.
Gshock fln alinabilir casio bence en fp saat
Görüntüsü kaba olsun istemiyorum, G-Shock modelleri güzel ancak çok kaba.

Sırf sağlık fonksiyonları için bile kullanırdım. Nabiz ,Ekg vb vb.

Ben de öyle düşünerek almıştım inanın hiçbirine bakma ihtiyacı bile duymuyorsunuz, tamamen kişisel tatmin çabası.

Ben de öyle düşünerek almıştım inanın hiçbirine bakma ihtiyacı bile duymuyorsunuz, tamamen kişisel tatmin çabası.
Birçok insan için gereksiz olabilir ama ilerde akılı saat alırsam tek sebebi sağlık fonksiyonları için olur

Hocam bende var başta bir hevesle kullanıyorsunuz ama sonra çok bir esprisi kalmıyor. Nabız işte nabız bişeyi yok.
EKG ne zaman ölçsem sinüs ritmi diyor. Ekstra bişeyini görmedim.
Tansiyon ölçme var gerçekten arada kullanacağım bişey ama onun içinde tansiyon aleti kullanarak kalibre etmek lazım bende yok. Bı kere kalibre etmiştim 15 gün sonra tekrar kalibrasyon istedi. kalibrasyonu uğraştırıcı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,378
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri